... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
blackstyle napísal:nejde central ako vravis ako ide dakedy ako sa mu zachce rano ide a ked je teplejsie vonku uz nejde cize musim klucom ale to sa mi otvoria len moje dvere vodicove a ja z vnutra neviem otvorit dalsie dvera a hrkoce jedno relatko ked rozobrali tu rj to zistili
blackstyle napísal:nejde central ako vravis ako ide dakedy ako sa mu zachce rano ide a ked je teplejsie vonku uz nejde cize musim klucom ale to sa mi otvoria len moje dvere vodicove a ja z vnutra neviem otvorit dalsie dvera a hrkoce jedno relatko ked rozobrali tu rj to zistili
PetoK napísal:JJ, skoč za Flashom, a máš to poriešené... ten je veru bližšie...
Flasho napísal:Ak zameníš GM, tak treba ho prekódovať podla starého, zamykanie pôjde aj interiérové svetlo, aj stierače, ale nebude prijímať z FM prijímača signál na otvorenie a zamknutie auta.
Toto je chyba relátok, ak chceš, viem ti to tak isto spraviť na počkanie, relátka mám skladom, čiže kedy kolvek, robota na cca 1 hodinu.
blackstyle napísal:
super to by som bol velmi rad ak by sa to dalo takto jednoducho vyriesit ale robi to vzdy ked je teplo tomu nechapem, a taka podotazocka nahodou logo projektory do dveri nevies nahodit ?![]()
samozrejme za priplatok