skvele, dalsi kus srotu

od takychto aut utekajte co vam nohy stacia, a nebral by som to ani zadarmo.. taka prihoda, chalan z ciech si u mna nechal prestavat E39 2.5tds na mechaniku, a popri tom poopravovat kopu kktin, to auto bolo cele potiahnute suvislou vrstvou tmelu, ktory praskal, prve co urobil, tak kupil 18tky kolesa, miesto toho aby to daval nejako dokopy, v interieri coho som sa chytil mi ostalo v ruke, za jazdy zhasinal motor, pretoze baterka sa tvrdo skratovala na kostru, tesnenie pod sanim bolo z kartonovej krabice, v celom aute boli posekane draty elektroniky, burane na predok zadok, a prevratene na strechu, hrdzave na nosnych castiach ako felicia.. ale to najlepsie boli pokazene zamky kapoty, ktora mala 5mm vrstvu tmelu, a poistny hak bol nejako privareny, ked si mierumilovne idem, ladim cerpadlo, a v 80tke sa mi otvorila kapota?

takze som zarobil hruby kokot, pretoze som mu musel vymenit celne sklo, a to som myslel aky samaritan som, no este potom vypytoval nazad neviem co vsetko, pretoze posledny gol bol, ze auto mu plati "stara", zrejme mama pretoze mal tak 20, a bal sa co mu povie.. no, lesson learned, ked pride nabudude takato kraksna na servis, aj keby siel z prahy tak ho poslem do riti.. inac za auto dal 1300€, uz to svedci ak o nicom, aspon o sudnosti.. Majte sudnost aspon Vy, pretoze za 2000€ sa da kupit akurat tak E34 ktora bude ziadat este min. 500 do spotrebaku