... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Driver67
Autor témy
Auto: E53 2.0iS (iks5)
Kraj: Trnavský

528iA repas štartéru a strata výkonu \\ pridane video

Streda, 19. Júna 2013, 19:46

Auto malo problem štartovať, nevysúval sa pastorok tak išlo auto do servisu. Vymenili mi pastorok a auto teraz štartuje no je tam problém, že musím čakať dlho, kým naštartuje. Su to možno 2 až 3sekundy no pred tým ako sa mi pokazil pastorok to netrvalo tolko. Išlo to doslova na brnk. Ked sa mu podarí naštartovať auto sa zatrasie, vyletia otáčky tak 1300 a potom sa ustália. Príde mi to také divneé aby triaslo autom ked naštartujem. Další problém je, že auto statilo výkon. Ked tomu stupím auto sa dlho preberá. Až vo vysokých otáčkach niekde nad 3500 ide auto tak ako pred tým. Neviem či nevyvolávam skoro poplach pretože auto bolo odpojené z baterky a pravdepodobne sa restli všetky nastavania. Vraj trvá približne 100Km kým sa váha vzduchu nejako ustáli alebo ako to nazvať #-o

Jednoducho nerozumiem tomu prečo to zničoho nič tak dlho štartuje a nemá vôbec výkon. Ked to išlo do servisu tahalo to jak ujebanééé len to nechcelo poriadne štartovať :D

skúsim poslať aj videohttp://www.youtube.com/watch?v=U0avtwIo5y0&feature=youtu.be

druhý a tretí štart... volakedy stačilo len takto krátko potočiť klúčom aby auto nabehlo. neviem či som to napísal zrozumitelne
Naposledy upravil/-a Driver67 v Streda, 19. Júna 2013, 20:01, upravené celkom 1 krát.
Chcem uz konecne auto, do ktoreho sa leje servo olej a nemat namiesto svetlometov lampy na petrolej

sklenus
Auto: e34 524tdA
Kraj: Trenčiansky

Re: 528iA repas štartéru a strata výkonu

Streda, 19. Júna 2013, 20:01

strelím odboku - nemohli v tom servise pri vyberaní štartéru klepnúť nešikovne do nejakého čidla ? prípadne niečo dobre nezapojili, a sanie máš v poriadku ?, či tam niekde nie je diera

u 530d klasika pri nahodení sania sa zabúda na konektor čidla tlaku v saní \:D/
oo=[ ][ ]=oo

Driver67
Autor témy

Re: 528iA repas štartéru a strata výkonu \\ pridane video

Streda, 19. Júna 2013, 20:04

kukal som na sanie a príde mi to OK, ja som síce len laik. kukol som vzducháč, neni nejako extremne špinavý, váha vzduchu je pripojená, všetko tam na seba dolieha.. hm
Chcem uz konecne auto, do ktoreho sa leje servo olej a nemat namiesto svetlometov lampy na petrolej

TT-SIMIK
Auto: BMW

Streda, 19. Júna 2013, 21:25

100km na to aby to začalo ist, to ti aky profimechnik povedal?? :shock: :?: :wink:máš tam niečo na <>.....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

csuka530d
Auto: 530d e39 touring2003
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 20. Júna 2013, 22:04

chod za SIMIKOM a bmw nedavaj kadeakým suflikantom čo riešia bežné vozidlá!

Kwaky
Auto: 2013 BMW F13 640i

Piatok, 21. Júna 2013, 06:52

Juro hoď to šimikovy na DIAG, a nech ti pozrie čidlo otáčok vačkovej hriadele. Mal som ten istý problém, auto horšie štartovalo, výkon nulový kedže sa to automaticky hodí do núdzového režimu.

Ešte ma napadlo toto : Ked to budeš mať naštartované, otvor kapotu a skús dať ucho k palivovej rampe a ak budeš počuť pravidelný cukot, tak je to čidlo vačkovej, pretože vstreky dávaju zakladnu davku paliva a to je počuť - preto aj strata výkonu.

Ak to cukať nebude tak to stále môže byť čidlo vačkovej ale to už určí len DIAG, u SIMIKA nám to pekne hned vyhodilo. Ešte by to mohlo byť čidlo klukovej hriadele, vtedy auto veeeeľmi zle štartuje, takže šup šup na compjuter :thumbup:
2012 AUDI A7 3.0 BiTDI S-Line - Ex
F01 730d mod. 2012 - Ex
E65 745i - Individual - Ex
E39 528i ///M - Ex

Driver67
Autor témy

Nedeľa, 23. Júna 2013, 15:31

Cidlo vackovej bolo menene 70 000km dozadu
edit: ojebal som sa.

Driver67
Autor témy

Nedeľa, 23. Júna 2013, 22:13

Takze je to cidlo kluky

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných