... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
marecek113 napísal:Zdravim mam taky menši problem s mojim BMW rad3 e46 320D r.v 2000 100kW pri rozbiehani sa mi zda byt take lenive ako by slabsie zaberalo turbo alebo ked ho kus pridusim tak ho tak rychlo nerozbehne kus mu to trva, alebo ked jazdim tak ma pekny tah ale ked dam plny plyn tak taha taha kus prestane spadne aj spotreba na tych 17 litrov a potom zase zacne akoby tahat. Vymenil som uz podtlakove hodicky, skušal som aj hybat s ventilom na turbe a nezadrhava sa podla mna. tak cim to moze byt? skusit este rozobrat turbo a vycistit ho??
marecek113 napísal:turbo ma volu ale podla mna nie az niejaku katastrofalnu. Kus ho pocujem popiskovat pri otvorenom okne. A auto strati tah priplnom plyne na hocijakom stupni ale ked mu pritlacim na tej 1 alebo 2 tak nie lne na vysich, Diagnostika vypisuje ventil turba. A robi to aj pri teplom aj zimnom motroe aj ked tu bolo chaldno tak to robilo! auto mam 2 tyzdne pri kupe som si to nejako nevsimol. A raz mi ho hodilo do nudzoveho na dialnici pri akceleracii! Filtre boli menene vsetky. NO vidno to na vzduchovom a pelovom filtri ale možem skusit vymnit ten paliovovy! Vstreky a cerpadlo si mylsim ze nie lebo startuje na supa.
marecek113 napísal:Pri akceleraciii kusok zadymi ale nie tak že vydim za sebou kudol dymu! len chvilku a potom nedymi. Ale mam taky pocit že vtedy co mi ho hodilo dop nudzoveho muselo dost zadymit lebo auto co islo zamnou tak trubil apotom mi pustiol vystrazne. Ked som potom zastavil vypol a zapol motor zase islo v pohode ale vzadu na vyfuku sa i zdalo že bolo kus oleja. Ten katalyzator mozem skusit len bude stoho pekny hluk ked to pojdem vyskusat no ale robi to len pri rudkom pridany plynu ked ho pridavam plynulo tak pkne taha