... všetko o BMW ...

. Odporom idu vyriesit tie 4 piny, lebo maju odporovu regulaciu rychlosti, tie nase maju vlastny PWM, ktory je riadeny ECU. Takze je to na kokot. Totalne. Ani Jaro to nema, nik, zorvna tuto jednu nerobia v druhovyrobe? to co ma byt dpc....Pisal som aj na predajcom pouzitych dielov, norik nema, ostatni ani neodpisali. Zly sen toto.
 . Odporom idu vyriesit tie 4 piny, lebo maju odporovu regulaciu rychlosti, tie nase maju vlastny PWM, ktory je riadeny ECU. Takze je to na kokot. Totalne. Ani Jaro to nema, nik, zorvna tuto jednu nerobia v druhovyrobe? to co ma byt dpc....Pisal som aj na predajcom pouzitych dielov, norik nema, ostatni ani neodpisali. Zly sen toto. 

PetoK napísal:Hoši, nerobte tu zo seba žobrákov... vrtulu tam treba, tak ju treba kúpiť... to vám stojí za to riziko, že niekde v zápche v horúčavách uvaríte motor ??? A chodiť bez klímy, ako na š120 ???

Bez urážky, na jednej strane machrujete že máte BMW a na druhej strane nemáte na servis ?

Lipi napísal:
vrtula na klimu nema nič spoločne s tym že uvariš motor.. na to tam je vrtula na motore s visko spojkou...

Ale ked sa naserem a nic nevymyslim tak sa pojdem pozret do BMW ze zdravicko, smrdi vam pochva, jednu tu vrtulu poprosim...
 Ale ked sa naserem a nic nevymyslim tak sa pojdem pozret do BMW ze zdravicko, smrdi vam pochva, jednu tu vrtulu poprosim...PetoK napísal:Hoši, nerobte tu zo seba žobrákov... vrtulu tam treba, tak ju treba kúpiť... to vám stojí za to riziko, že niekde v zápche v horúčavách uvaríte motor ??? A chodiť bez klímy, ako na š120 ???

Bez urážky, na jednej strane machrujete že máte BMW a na druhej strane nemáte na servis ?

radsej tu nepis blbosti...
  radsej tu nepis blbosti...  

tomikelly napísal:A čo tak zriešiť nejaký obvod na PWM čo by pracoval s tým riadiacim signálom na riadenie otáčok. Tebalo by to napojiť na osciloskop a navrhúť k tomu nejký obvod. To by mohlo byť priateľnejšie riešenie. Potom k tomu ešte klasický motor.

Nechaj to tak, aj tak tu zo seba robíme len žebrákov.
 Nechaj to tak, aj tak tu zo seba robíme len žebrákov.   

. Ale nie tak niektoré ceny sú fakt zabité keď vieš zohnať niečo lacnejšie nebudeš to kupovať najdrahšie
 . Ale nie tak niektoré ceny sú fakt zabité keď vieš zohnať niečo lacnejšie nebudeš to kupovať najdrahšie  . Ja si z toho nič nerobím sú ľudia ktorý si môžu dovoliť kúpiť to priamo z BMW kde je to niekoľko sto násobné skutočnej hodnote akú to má a niektorý nie. Ale radšej budem mať všetko opravené a funkčné aj za cenu že to nebude z BMW ako nakúpiť niečo za takú cenu a ostatné veci ktoré by to tiež chcelo zanedbať.
. Ja si z toho nič nerobím sú ľudia ktorý si môžu dovoliť kúpiť to priamo z BMW kde je to niekoľko sto násobné skutočnej hodnote akú to má a niektorý nie. Ale radšej budem mať všetko opravené a funkčné aj za cenu že to nebude z BMW ako nakúpiť niečo za takú cenu a ostatné veci ktoré by to tiež chcelo zanedbať.