... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
TT-SIMIK napísal:Nakodovať denné na dialkové na 30%cca???Nepozdáva sa? Ja to mám na sedme tak a mám biele žiarovky v svetelnej húkačke(bývalé dialkové)
hansm5 napísal:
mam to na e91 a super-hlavne se nenicej plasty pri ostriku
Marek-WAR napísal:To jsem trosku s tim nicenim nepochopil, ohledne tech 30% nakodování n ejsem si jistej ze to taky neni 100% legal pokud auto na to neni dělané napr Audi atd.....
Marek-WAR napísal:Rozumim tomu dobře, pokud mas nakodovane na 30% dálkové světla a dáš ostřik tak nejde, až pokud zapneš potkavačky? No tak ted nevím nejak jsem se stim nikdy takto nezabyval pokd to vy víte tak to tak asi bude ne? No a jakou máš pak variantu když dáš do tech dálkových např diodvé žárovky jak to bude svíti? Chápu če asi dobře bíle a co v noci nebudou zase tak silne bude to svítit huř ne? chtěl bych právě pořešit nějak to denní svícení a pak zrepasovat xenony. Co by jste mě teda poradily?
hansm5 napísal:Trosku jsem to dopsa upravil jeste si to přečti mezitím jsi tam odpověděl, no a k těm žárovkám pak to ale svítí nažloutle ne? Jak říkáš že diody hlásí chybu tak by se tam musel dát nějaký předřadník aby to vlastne zatížil. No Měl jsi i ty diody? jak to svítilo v noci? Četl jsem někde na foru že od roku 2007 když nakoduješ na 30% jdou nakodovat i zapnutí kroužky je to pravda?
dal jsem h7 osram a pohoda-diody nechci-vetsina hlasi chybu.