Vždy som to čistil vždy riedidlom a išlo to dobre.Technický benzín je slabý, s ným sa moc narobíš. S toulénom som robil jedno ferrari nieje taký agresívny (ale iba na lak, ja som bol vysmiaty až moc)
takže príbeh už rozbehnutý? som sem zavítal cez leto zase na chvíľku oxidovať kým mám čas vyzerá to fantasticky na tej kombinácii kolesá + zníženie, ale to som ti už hovoril... len tak ďalej a bez nehôd
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín