... všetko o BMW ...
HAZARD napísal:clovece ak to nieje tajomstvo kolko uz stala oprava othto auta?lebo podla mna si na cenovke uz dalsieho auta a ak este nie tak po otm co chystas uz budes.ale na druhu stranu budes mat vsetko menene a vsetko dobre tak to tiez nieje na skodu.kazdopadne vela stastia este a vela km bez dalsich incidentov...
 takze mi uz nic ine neostava len to dokoncit do co najvacsej dokonalosti
  takze mi uz nic ine neostava len to dokoncit do co najvacsej dokonalosti  velka skoda je ze do teraz sa nikto o to auto nestaral hlavne bolo ze sa kolesa krutili a tak vsetko ostalo na mna
 velka skoda je ze do teraz sa nikto o to auto nestaral hlavne bolo ze sa kolesa krutili a tak vsetko ostalo na mna  ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
 sobotu pred dvoma tyzdnami som si nasiel cas na vycistenie interieru a hlavne koze a dlho som sa chystal vycistit aj nadrzku na ostrekovace zadnu a odporucam to kazdemu kto ma v zadu nadrzku na ostrekovac bol tam celkom bordel pri umyvani som zistil ze bude treba novy pant na spolujazdcove dvere lebo su padnute a pant ma dost velku volu(samozrejme je doma uz 3 tyzden nachystany a nastriekany len este aby bol cas ho vymenit
 sobotu pred dvoma tyzdnami som si nasiel cas na vycistenie interieru a hlavne koze a dlho som sa chystal vycistit aj nadrzku na ostrekovace zadnu a odporucam to kazdemu kto ma v zadu nadrzku na ostrekovac bol tam celkom bordel pri umyvani som zistil ze bude treba novy pant na spolujazdcove dvere lebo su padnute a pant ma dost velku volu(samozrejme je doma uz 3 tyzden nachystany a nastriekany len este aby bol cas ho vymenit  ) a este som zistil ze musim kupit vicko servo pumpy lebo ta gumicka bola vytlacena a vsetko bolo od servo oleja...a pribudli nove gumove rohoze na zimu
) a este som zistil ze musim kupit vicko servo pumpy lebo ta gumicka bola vytlacena a vsetko bolo od servo oleja...a pribudli nove gumove rohoze na zimu  ....samozrejme po umyvani som sa isiel previest bola uz tma a vsimol som si ze mi xenony svietia strasne vysoko potom som si spomenul ze pri nehode sa poskodil aj snimac nastavovania xenonov a nedaval sa tam novy ale zalepil sa stary ale ked sa ochladilo lepidlo povolilo a zlomil sa tak mi kamarat vyrobil z duralu druhu suciastku ale neviem preco aj tak to nepomohlo stale svietia svetla strasne vysoko.... cez tyzden som si kupil stojan na kolesa v lidli a kolesa konecne zimuju v izbe
 ....samozrejme po umyvani som sa isiel previest bola uz tma a vsimol som si ze mi xenony svietia strasne vysoko potom som si spomenul ze pri nehode sa poskodil aj snimac nastavovania xenonov a nedaval sa tam novy ale zalepil sa stary ale ked sa ochladilo lepidlo povolilo a zlomil sa tak mi kamarat vyrobil z duralu druhu suciastku ale neviem preco aj tak to nepomohlo stale svietia svetla strasne vysoko.... cez tyzden som si kupil stojan na kolesa v lidli a kolesa konecne zimuju v izbe   a este som si kupil napenovator na vapku a sobotu som ho otestoval a auto som nalestil a navoskoval autoglymom a musim povedat autoglym je fakt parada
  a este som si kupil napenovator na vapku a sobotu som ho otestoval a auto som nalestil a navoskoval autoglymom a musim povedat autoglym je fakt parada  a samozrejme ked som to konecne vecer dokoncil isiel som auto zaviest do garaze ale samozrejme som uz nenastartoval
 a samozrejme ked som to konecne vecer dokoncil isiel som auto zaviest do garaze ale samozrejme som uz nenastartoval  ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) takze som dnes objednal baterku a zajtra tu bude ako na koni
 takze som dnes objednal baterku a zajtra tu bude ako na koni   to je zatial vsetko a asi to nikto ani nedocital do konca
 to je zatial vsetko a asi to nikto ani nedocital do konca  
 kedze som si myslel ze sa to hned rozpadne ale teraz lutujem lebo sa vypredal takmer okamzite
 kedze som si myslel ze sa to hned rozpadne ale teraz lutujem lebo sa vypredal takmer okamzite   
  a opatera o auto aká má byť
  a opatera o auto aká má byť 
  ale ked sa niekde postavy a daju sa nan kolesa a nikto sa toho nechyta tak to drzi
 ale ked sa niekde postavy a daju sa nan kolesa a nikto sa toho nechyta tak to drzi   

a este taky dodadok ze s vartou zacali byt problemi hned po prvom roku pouzivania asi nezvladala tolko elektorniky v aute
  a este taky dodadok ze s vartou zacali byt problemi hned po prvom roku pouzivania asi nezvladala tolko elektorniky v aute   a este takak otazka keby niekto vedel na fotke je upevnena stara baterka a pride mi to trochu divne neviete niekto ci to tak je original?
  a este takak otazka keby niekto vedel na fotke je upevnena stara baterka a pride mi to trochu divne neviete niekto ci to tak je original? proste poliak.
 proste poliak. 

Junior napísal:Veľmi pekný príbeh, aj keď trošku smutný, keď sa pozriem na tie fotky, ale so šťastným koncom! Chválim!
Zvlášť, keď ide o e46 318d Tour

Prajem veľa veľa kilometrov bez problémov.

. A rad by som keby to bol niekto z klubu aby sa on dobre postaral. Cena je cca 6000€ ale pri rychlom jednani a pre clenov klubu vyrazna zlava. Vecer este pridam foto a popis
 . A rad by som keby to bol niekto z klubu aby sa on dobre postaral. Cena je cca 6000€ ale pri rychlom jednani a pre clenov klubu vyrazna zlava. Vecer este pridam foto a popissmarco22 napísal:Uprava: cena 5800e pri rychlom jednani a pre klubakov vyrazna zlava