zdravim pani dlho som sem neprispieval ....nebolo moc casu na bmwklub a uz vobec nie na auto....ale dnes som si uz konecne nasiel cas sem cosi zase prispiet... tak v prvom rade naucil som sa ako sa parkuje pri obchodnych domoch

sobotu pred dvoma tyzdnami som si nasiel cas na vycistenie interieru a hlavne koze a dlho som sa chystal vycistit aj nadrzku na ostrekovace zadnu a odporucam to kazdemu kto ma v zadu nadrzku na ostrekovac bol tam celkom bordel pri umyvani som zistil ze bude treba novy pant na spolujazdcove dvere lebo su padnute a pant ma dost velku volu(samozrejme je doma uz 3 tyzden nachystany a nastriekany len este aby bol cas ho vymenit

) a este som zistil ze musim kupit vicko servo pumpy lebo ta gumicka bola vytlacena a vsetko bolo od servo oleja...a pribudli nove gumove rohoze na zimu

....samozrejme po umyvani som sa isiel previest bola uz tma a vsimol som si ze mi xenony svietia strasne vysoko potom som si spomenul ze pri nehode sa poskodil aj snimac nastavovania xenonov a nedaval sa tam novy ale zalepil sa stary ale ked sa ochladilo lepidlo povolilo a zlomil sa tak mi kamarat vyrobil z duralu druhu suciastku ale neviem preco aj tak to nepomohlo stale svietia svetla strasne vysoko.... cez tyzden som si kupil stojan na kolesa v lidli a kolesa konecne zimuju v izbe

a este som si kupil napenovator na vapku a sobotu som ho otestoval a auto som nalestil a navoskoval autoglymom a musim povedat autoglym je fakt parada

a samozrejme ked som to konecne vecer dokoncil isiel som auto zaviest do garaze ale samozrejme som uz nenastartoval
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
takze som dnes objednal baterku a zajtra tu bude ako na koni

to je zatial vsetko a asi to nikto ani nedocital do konca