... všetko o BMW ...
Baworny napísal:Takze musim pochvalit klubaka menom Flasho .minuli tyzden sa mi zasekla predna lava brdza chcel som o dat opravit do servisu pretoze mechanik niesom a pred bmw mam velky respekt aby som nieco opravoval sam .Tak teda mi napisal Flasho ze mi vie pomoct tak sme sa dohodli ze tada chalan si pride po auto rozhodi brzdu a auto si odvezie domov kde to nasledne da vsetko do kopy a opravy Chalan prisiel aj s kamaratom rozhodil brzdu hned vedel kde je chyba zlozil brzdu naspet povedal mi co treba menit dohodli sme sa dal aom mu kluce od auta a siel chalan domov to opravovat .Cely tyzden mi volal a opisoval prebieh prace kolko ma to.vínde co uz spravil co objednal no skvely pristup.V piatok mi zavolal.ze auto je hotove vsetko funguje ako ma auto som si vyskuskal naslednov cestou ked som ho sielzaviest domov .Fakt davam ciapku dole pred chalanom pristup super robota super a cena opravy neskutocna !
Este ak ma niekto problem z autom z okolia BA.TT.NT DS. Vrelo odporucam chalana 100 bodov Flasho! A este raz dakujem.
csuka530d napísal:ich ochrániť pred tými neskutočne drahými, hovoriacimi si odborníkmi na BMW... :)
skôr pred vyjeb ancami ako je pán bmw servisák z TVRDOSOVIEC
ktorý demontuje hlavu valcov odstrani z piestu zarazenú výrivu klapku , zgenerálkuje hlavu valcov , zloží auto a na saní necha 5 napoli utrhnuté klapky!!!!!!!!!
jaj cena opravy 48 000 Skk
a následne čaká kedy sa utrhnú ostatne.
servisákom sa veriť nedá nedá a nedá
Martin009 napísal:pripajam sa k vyssie uvedenemu.
vcera za 3 hodiny v zime :) jak svina opravene odomykanie zadneho skla na touringu a k tomu hlavny problem central.
vsetko vyriesene funkcne.
vysoka spokojnost :)
Rasta55 napísal:tiez spokojnost- riesili sme uz spolu viac veci, napajanie subáču, grom model, stahovanie okien, drziak vyfuku, jack z radia a pod. , da sa vzdy dohodnut na vsetkom ako aj na cene... zatial nemam preco si davat robit auto inde..
Hunter66 napísal:Musim sa pridat riesil som uz plno veci s nim a vzdy maximalna spokojnosta neze budes namysleny ked ta tu seci tak ospevuju flasho
marosh24 napísal:Rovnako možem len odporučiť, prišiel som, on pozrel, objednal, vymenil a všetko s takým prístupom ktorý je na Slovensku skôr rarita.
Flasho napísal:Díkya budem sa snažiť, aby mi ten pristup vydržal, čo najviac
![]()