Ahojte potreboval by som keby mi niekto vedel odporučiť stránku poprípade poslal nejakú schému nastavenia rozvodov postup výmeny poznám aj si to viem všetko urobiť sám predčasom cca týždeň som menil hlavu všetko som nastavil tak ako by to malo byť avšak auto neštartuje všetko je zapojené ( snímače ) akurát niesom si istý či som hlavu nedal o 180° opačne a neotvárajú sa mi ventile presne naopak ako majú takže ak by tu niekto vedel pomôcť bol by som vďačný. Ešte pre spresnenie motor som zaistil na zotrváku presne v tom bode kde sa má akurát s hlavou niesom si celkom istý pre štartovaní nechce odpáliť ale asi po 5 sekundách štartovania sa ozve jeden valec a zase nič a znova po chvíľke odpáli jeden preto uvažujem nad tým či nemám opačne tú hlavu a nerád by som do toho vŕtal aby sa mi nastretli ventile s piestom radšej by som to skontroloval podľka nejakej schémy alebo návodu vďaka za rady
tak ked je v HU 1., tak aj 4ty, lenze prvy je pracovny, a 4ty streda ventily, tak si to pozri.. v HU musia vacky prveho valca pozerat do hora, ak ti pozeraju do hora na 4tom, mas to o 180 ako vravis.
Podobny problem som mal aj ja na inom aute avsak my sme robili hlavu sedla ventily sadli viac dnu a bola mala ventilova vola medzi hydrozdvyhatkami a vackou a auto nie a nie ist raz na 1 valec raz na 2 ked sa to vsetko spravilo auto okamzite nakoplo ale moze byt aj otocena hlava to je len ten lepsi pripad
Starynovy tym pozeranim hore myslis to ze musi byt vidno ze su oba zavrete ??? A fredy ja som hlavu negeneralkoval iba som ju dal brusit takze rozobrata nebola