... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
bikso napísal:Ahojte mam BMW 320 i 170 konovy motor a rok vyroby 2001 uz mi odchadza bateria vybije sa po 5 minutach zapnutich svetlach alebo pusteneho radia kamarat robil v servise bmw a hovoril mi ze to nieje sranda vraj musim kupit PRESNE TU ISTU bateriu aka tam je to znamena ani o 1 AH viac a ani o 1 amper viac startovacieho prudu a potom ked ju tam dam musim ju ist na diagnostiku ist dat zapisat do pc lebo mi vraj hned odide. tak teraz vase nazory.
Flasho napísal:Ach, načo je téma ako prvá, že Čítaj ako prvé!! Tam máš už tému o baterke, nech sa ti páči a nabudúce lepšie hľadaj, bmw3-e46/e-46-autobateria-t9590.html
Nič netreba programovať ani zapisovať do PC, môžeš tam dať od 70-85Ah, ale načastejšie sa dávali 70 alebo 74Ah a štartovací prúd od nejakých 680-800, ale najčastejšie je tých 680A. Dúfam ti pomôže.
bikso napísal:Alternator je v pohode no nasiel som za akciovu cenu z normalnej ceny mam zlavu vyse 50 percent plus klubova zlava v nemenovanej firme BANNER power bull 80 ah 700 amper teraz tam mam 72 ah 620 amp bmw bateria moze bit ? Budem tych 80 amperov navise niekde citi napriklad pri startovany alebo ked pustim rychlejsie spojku tak skorej ten motor neskape
bikso napísal:Dobre ze som zalozil tuto temu predsa len mam este otazku
dnes som ju kupil ked som ju zbadal dost som sa zlakollebo bola skoro 2 krat tak velka ako ta predtym no vosla tam jak uliata na toto auto
paradne no mam problem V BMW mam hadicku ktora sa pripaja na baterku kvoli tomu ze je vnutry v aute a vypari aby znej neisli do auta lenze tu sice natu hadicku dierka bola ale bola zastuplovana :/ bielim stuplikom ktory nevyzeral ze by sa mal vytiahnut mam radu Banner Power bull ma niekto skusenost nerad by som keby mi ju roztrhlo alebo keby som sa pridusil nejakimi viparmi :/