Davku nafty mam ja nastavenu tesne pred tym, ako zacne motor uz triast, ale aj tak sa mi zda ze sa to zobudi az pri tych 2500. Mozno uz ide fakt to turbo do kytek.
ja by som tam dal to turbo z e28, a nakrútiť aktuátor na 1,3-1,4baru, na čerpadle pridať a môžeš lietať
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
ja som bol tiež v tom že moja tds ide celkom slušne, keď som do nej po nejakom čase nasadol po 540tke tak som to aj očami tlačil, výkon je návyková vec
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
inak čim to može byt.. ked som kupoval auto... asi po mesiaci som menil turbo... bola tam seria TD04-11b... turbo bolo narit menil som za take iste... ale nesedeli zvody.. ked som ho vložil do mojich zvodov tak som nevedel pretočit lopatky... si to vysvelujem jedine tak že niekto pri repase pomenil večšie vrtulky... aj na saní je zdvojena vrtulka... zatial každy kto mal 11b mal normalnu vrtulu.. to len ja možem mat zdvojenu jak na 11g ... jo a este jedna vec bola ina ventil ktorý otvára weaste gate pri povodnom tlačil.. a pri tom turbe čo som kupil tahal? vie mi niekto nejak vysvetlit čo som vlastne pokupil?
tak prioste vyfukový slimak turba bol menši ako na tom druhom čo som kupil... aj ako som pisal weastgate bol naopak a šruby na vyfuk nemal take dlhe s pruinami ale len kratke s šrubami... a hlavne vrtulka v sacom slimakovy bola zdvojena.... kludne to možem aj nafotit ked tak .. len už nemam povodne turbo ale každy isto videl 11B s klasickími jednoradími lopatkami
je to taký tisíchran hej, poobede ti môžem pozrieť aj veľkosť orechu doma mám jeden starý tonácky ktorý tam presne sadol