Diki chalani :) richi ked to bude pojazdne a dakde sa stretneme tak ta kludne preveziem, ale nebojsa nejde to nejak neviemako svetoborne :). Ze ti zobrali vodicak mi je luto. Tipujem ze zbytkovy alkohol?
No k autu. takze to strielanie do vyfuku vo vysokych otackach ktore som nevedel vyriesit sa vyriesilo same... jazdil som asi tyzden na dvojlitrovej RJ, s nou to nestrielalo. Po tyzdni sme sli umyt auta a ze skusim dat naspet 2.5kovu RJ. nahodil som ju a ide to ako vino (problem s tym ze sa mi motor okolo 2,5-3tis otacok sam vypne a zapne zostal aj s tou dvojlitrovou jednotkou). Asi koli vadnemu cidli polohy kluky bola v RJ nejaka chyba a tym ze bola odpojena sa vyresetovala. Pre pobavenie Vam sem aspon napisem prihodu ktora sa mi s E30 stala v nedelu nad ranom. Siel som po kamosov do senca (boli na otvoreni sezony na jazerach). Cesta o pol 4tej rano ubiehala krasne, otvoreny siber, turbo fucalo proste nadherna idylicka jazda. Cestou som si na dialnici este zazavodil s hondou CRX ktora vyzerala ako z NFS. Dorazil som do senca, a ked som hladal kamosov tak z podvozku pri ubrati plynu sa zacal ozyvat celkom neprijemny rachot. No nic, nasiel som kamosov. Pozeram pod auto a skoro mi oci vypadli. Predna cast diffu zvesena dolu a cely diferak drzal na 1 slovom Jednom sroube... ten rachot bol kardan ktory sa drel o napravnicu. S myslienkou ze som 50km od domu sme s tricinou dokrivkali k Tescu na parkovisko, zdvihli auto na zdvihak a s minimom naradia zacali riesit ako to dostat aspon do stavu v ktorom to bude schopne prist naspet domov. Sroub sme tam nedokazali naspet dostat ani jeden jediny. Tak po dvojhodinovom trapeni otvorili o 6tej tesco a kamos zbehol kupit kopu stahovaciek. diff sme pridvihli a ako sa dalo sme ho asi 30timi stahovackami pritiahli k napravnici, sadli do auta a fakcili domov, pri ubrati plynu ako sa diferak naklonil tak sa kardan zasa drel o napravnicu tak som musel celu cestu ist tak aby bol motor stale v tahu. Ale stastne sme dorazili az pred barak. Do caratu by som rad dal diff naspet namiesto ako ma byt

. Aspon pre predstavu jedna foto ako to vyzeralo v nedelu rano o pol siestej pred tescom v senci