... všetko o BMW ...
 Po kúpe auta sa mi nechcelo ten motor opravovať a zistovat co mu je keď ze už bol 2 krát prehriaty tak som mu moc neveril a rozhodol som sa prehodiť môj motor z mojej starej e34 ten bol repasovany perfektnom stave( repas čerpadla, zhavice,repas trisiek, tesnenia,gufera,vodná pumpa,rozvody,starter,alternator,spojka,hlava a samozrejme pravidelne servisovane) až na turbo to tieklo ale už aj to je vymenené cize vlastne auto bolo opravené len som mal trocha problém z el. lebo tu už bola el. motora z e39 tak som len vymenil hlavu čerpadla a kabelaz
 Po kúpe auta sa mi nechcelo ten motor opravovať a zistovat co mu je keď ze už bol 2 krát prehriaty tak som mu moc neveril a rozhodol som sa prehodiť môj motor z mojej starej e34 ten bol repasovany perfektnom stave( repas čerpadla, zhavice,repas trisiek, tesnenia,gufera,vodná pumpa,rozvody,starter,alternator,spojka,hlava a samozrejme pravidelne servisovane) až na turbo to tieklo ale už aj to je vymenené cize vlastne auto bolo opravené len som mal trocha problém z el. lebo tu už bola el. motora z e39 tak som len vymenil hlavu čerpadla a kabelaz  ale bohuzial musela ist pa pa 125kw rj lebo my ju nechcelo zobrat
 ale bohuzial musela ist pa pa 125kw rj lebo my ju nechcelo zobrat  auto malo nabehanych  390000km ale môj motor mal len dákych 300000km. Na aute som za ten pol roka co ho mam vymenil silentbloky motora, komplet prednú nápravu a to je asi všetko:D ešte musím vymeniť kladky na motore a už vlastne to auto nemá ani chybu
 auto malo nabehanych  390000km ale môj motor mal len dákych 300000km. Na aute som za ten pol roka co ho mam vymenil silentbloky motora, komplet prednú nápravu a to je asi všetko:D ešte musím vymeniť kladky na motore a už vlastne to auto nemá ani chybu  . Jak som ho kúpil tak som troska veci nanom porobil podla seba ako je predný a zadný naraznik, výfuk, predne svetla, tapacire dveri a kozene sedacky samozrejme pribudlo kridelko a folie. S autom som max spokojny uz som nanom nabehal 10000km a bez problemov nic netece nebucha a jak je predna naprava nova tak sedi jak prikute
. Jak som ho kúpil tak som troska veci nanom porobil podla seba ako je predný a zadný naraznik, výfuk, predne svetla, tapacire dveri a kozene sedacky samozrejme pribudlo kridelko a folie. S autom som max spokojny uz som nanom nabehal 10000km a bez problemov nic netece nebucha a jak je predna naprava nova tak sedi jak prikute  ale tak chcel by som to predat a taku 730d by sa mi pacilo v ciernej farbe
 ale tak chcel by som to predat a taku 730d by sa mi pacilo v ciernej farbe 
 )
 )

drzim palce v planoch a verim ze az sa rozhodnes to predavat nebudes mat problem najst kupcu. p.s. hlavne vela fot osobne z tejto farby nemozem
  drzim palce v planoch a verim ze az sa rozhodnes to predavat nebudes mat problem najst kupcu. p.s. hlavne vela fot osobne z tejto farby nemozem 
 ja som to kupoval vlastne len kvoli tej farbe
 ja som to kupoval vlastne len kvoli tej farbe  hej je je len som to tu dako neuviedol :d mam uz brzdy aj ja len ich musim este vypieskovat nastriekat pretesnit az potom pojdu na auticko
 hej je je len som to tu dako neuviedol :d mam uz brzdy aj ja len ich musim este vypieskovat nastriekat pretesnit az potom pojdu na auticko 
darklord napísal:Ach krasa! Skoda ze to neni benzinak, a nepaci sa mi ten tuzing (svetla, narazniky, vyfuky). Inak farba orgazmicka, a co sa tyka introsu/vybavy tak je to tiez "Edition ZD" ? Poznas na vypise VIN. A keby si chcel predne bzrdy komplet chladene tak mam na predaj - PM.
 ... fuu
 ... fuu   

Pedro napísal:Ozaj este nemohol si dat video ako pocut vyfuky ??? vdaka

pekná je výfuky sa mi tiež páčia a tie kolesa chcem ! nevymeniš za moje ?
 :D:D
:D:Dlukinoo7 napísal::shock:

parádne auto naozaj tá farba je bomba. Na E34 nedám dopustiť sú to krásne autá. A tie nárazníky sú podľa mňa na hranici medzi tuningom a tuzingom, ale inak
 parádne auto naozaj tá farba je bomba. Na E34 nedám dopustiť sú to krásne autá. A tie nárazníky sú podľa mňa na hranici medzi tuningom a tuzingom, ale inak 
 :D:D predny naraznik su vlastne dva narazniky v jednom z e34 a zadny naraznik je polovica e34 a druha polovica je z F01 cize cisto originalne diely
:D:D predny naraznik su vlastne dva narazniky v jednom z e34 a zadny naraznik je polovica e34 a druha polovica je z F01 cize cisto originalne diely  :D:D ber to z humorom
:D:D ber to z humorom  :D nechcel som stoho spravit brutalne tuzingove auto len troska decentne odlisne ci som to prepiskol alebo nie uz nech kazdy sam posudi
:D nechcel som stoho spravit brutalne tuzingove auto len troska decentne odlisne ci som to prepiskol alebo nie uz nech kazdy sam posudi 
Hugino napísal:Počkaj doslintámparádne auto naozaj tá farba je bomba. Na E34 nedám dopustiť sú to krásne autá. A tie nárazníky sú podľa mňa na hranici medzi tuningom a tuzingom, ale inak
 a trochu sa mi zdalo že ten spodok nárazníka sa podobá na tú lištu z F01
 a trochu sa mi zdalo že ten spodok nárazníka sa podobá na tú lištu z F01 

nádherná E34, som slintal na zraze na babe
 nádherná E34, som slintal na zraze na babe