... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
MarcusAurelius
Autor témy
Auto: BMW 320D e46
Kraj: Banskobystrický

problem s oknom vodica

Piatok, 4. Apríla 2008, 17:11

cest chlapi.. mam problem s oknom.. ked ho otvorim predna cast skla mi zapadne dnu.. zrejme bude nieco s drziakom na sklo.. ako sa rozoberaju dvere resp. ako sa dava dole tapacir z dveri

VLADKY242

Piatok, 4. Apríla 2008, 22:54

A ake afto to ma byť :?:

Dano3105
Auto: Bmw E36 320i
Kraj: Žilinský

Sobota, 5. Apríla 2008, 08:07

mas to manual ci elektriku?
Bmw E36 320i sedan power 150hp
Bmw E36 316i sedan spomalovac 100 hp
Obrázok

Obrázok

LuCKy
Auto: BMW 530iMola

Sobota, 5. Apríla 2008, 08:34

ak je to E36:

-vyšraubuj cuplík istenia dverí
-zhoď okraj kľučky otvárania dverí (kúsok nadvihni predný a zadný okraj a ťahaj do predu)
-za rúčkou otvárania dverí sú také cuplíky, tie zhoď a za nimi sú hviezdicové šrauby, tie vyšraubuj
-ak máš manuálne okná, tak ešte zhoď kryt na kľučke otvárania okna, pod ním je ďalšia hviezdicova skrutka, tú vyšraubuj a kľučka je dole
-opatrne ťahaj tapacír ku seba, je upevnený na takých cuplíkoch, ktoré sa zasúvajú do plechu dverí, pozor aby si ich nepolámal, zle by Ti držal tapec. cuplíky sú po bokoch a na spodku tapecu, hore je upevnený na takých kovových násuvnikoch, z tých to stiahnes v pohode, ťahaj postupne (zo strany cez spodok na druhú stranu a potom vrch) nie celý naraz
-keď je tapec uvoľnený, tak ho nadvihni a osloboď od tyčky zaisťovania
-odpoj konektor od ovládania s5ných zrkadiel a od repráku
-hotovo

Podľa všetkého sa Ti zlomila časť jazdca, ktorý je umiestnený v koľajničke okna (je z umelej hmoty, pravdepodobne bielej farby), ten jazdec je medzikus medzi oknom a mechanizmom okna preto Ti to padá. Skús zohnať nejaký použitý aleboo kúp nový v bawárii, cena od 30 - 50SK za ks.

LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webe www.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine
Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007.
-
Obrázok
-
Obrázok

Dano3105
Auto: Bmw E36 320i

Sobota, 5. Apríla 2008, 08:43

LuCKy napísal:
ak je to E36:

-vyšraubuj cuplík istenia dverí
-zhoď okraj kľučky otvárania dverí (kúsok nadvihni predný a zadný okraj a ťahaj do predu)
-za rúčkou otvárania dverí sú také cuplíky, tie zhoď a za nimi sú hviezdicové šrauby, tie vyšraubuj
-ak máš manuálne okná, tak ešte zhoď kryt na kľučke otvárania okna, pod ním je ďalšia hviezdicova skrutka, tú vyšraubuj a kľučka je dole
-opatrne ťahaj tapacír ku seba, je upevnený na takých cuplíkoch, ktoré sa zasúvajú do plechu dverí, pozor aby si ich nepolámal, zle by Ti držal tapec. cuplíky sú po bokoch a na spodku tapecu, hore je upevnený na takých kovových násuvnikoch, z tých to stiahnes v pohode, ťahaj postupne (zo strany cez spodok na druhú stranu a potom vrch) nie celý naraz
-keď je tapec uvoľnený, tak ho nadvihni a osloboď od tyčky zaisťovania
-odpoj konektor od ovládania s5ných zrkadiel a od repráku
-hotovo

Podľa všetkého sa Ti zlomila časť jazdca, ktorý je umiestnený v koľajničke okna (je z umelej hmoty, pravdepodobne bielej farby), ten jazdec je medzikus medzi oknom a mechanizmom okna preto Ti to padá. Skús zohnať nejaký použitý aleboo kúp nový v bawárii, cena od 30 - 50SK za ks.

LuCKy

=D> k tomu sa uz nic neda povedat :wink:
Bmw E36 320i sedan power 150hp

Bmw E36 316i sedan spomalovac 100 hp

Obrázok

Obrázok

Gito

Pondelok, 7. Apríla 2008, 10:26

aj ja mam problem s oknom ked ide dole alebo hore tak vydava strasne zvuky hh tak som zhodil tapacir a zistil som ze je lanko roztrapkane a dokrcene... v bmw mi chceli predat len cely mechanizmus za 3500 SK myslim ze to kupim z nejakej buracky racej :D

jodekx

Streda, 9. Apríla 2008, 11:14

ja mam ten isty problem a umna je to ten biely jazdec,uz som to mal zhodene a je prasknuty,takze musim ist kupit..

Bawo316i

Štvrtok, 10. Apríla 2008, 22:30

ja mam podobny problem e36 na spolujazdcovej strane ked davam okno doel ide v pohode ale ak hore tak predok trosku zapadne dovnutra a druhy konec(ten co je blizsie k stlpiku) mi vyskoci z tej gumy a drahy ako keby chcelo vypadnut von....je tam neaka vola v mechanizme neviete poradit kdo to ma a funkce?dakujem som z okoia TN

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní