... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
nadro napísal:tak ten kamos by musel robit v poriadnom pneuservise...skus si pobehat pneuservisi v kolkych zozenies pneu na palenie v akom takom stave...kolko krat ze by si prezul?2 krat? mozno 3? a potom co? si myslis ze by sa ti gumy len tak hrnuli?ze v tom pneu by mali 6 sad pneu v tvojom alebo pribliznom rozmere? no ha ha...
Sk1r3x napísal:čávo dojde , opýta sa či sa dá na BMW driftovať bez porúch a zadarmo, poďakuje , odhlási sa a viac neprijde...YES !
majky56444 napísal:Pre chytrakov ktory mi tu večne nakladaju že nehajte decko snivat len pišem to že si kupujem E36 zo samosvorom. A pre tych ktory tu nakladaju že budem už len plakat ked budem kupovat nove pneu dodavam tolko. Na ki ko*** by som si kupoval na drift nove pneu ked mam možnost si zohnat za lacno opotrebovane zo servisu od kamarata. a ked on nebude mat tak na bazoši som ich videl tež kopec. Tie hodlam prezuvať na par plechačov čo mam dole v pivnici.
majky56444 napísal:Pre chytrakov ktory mi tu večne nakladaju že nehajte decko snivat len pišem to že si kupujem E36 zo samosvorom. A pre tych ktory tu nakladaju že budem už len plakat ked budem kupovat nove pneu dodavam tolko. Na ki ko*** by som si kupoval na drift nove pneu ked mam možnost si zohnat za lacno opotrebovane zo servisu od kamarata. a ked on nebude mat tak na bazoši som ich videl tež kopec. Tie hodlam prezuvať na par plechačov čo mam dole v pivnici.