... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
kubo323ci napísal:ak mi da niekto zaruku ze ostanu cire 2 a viac rokov tak som ochotny mu zaplatit za lestenie
alfi666 napísal:![]()
![]()
sorry, ale takuto blbost som uz davno nepocul... na to ti zaruku neda ani vyrobca, tak preco by ti daval nejaky dobrak zaruku??
Skus ist s 2 rocnym autom do servisu, ze nech ti vymenia svetla, lebo "nie su cire" ... ze ako sa na teba pozru
To sa vola bezne opotrebenie a na to sa zaruka nevztahuje
pby napísal:mozno by pomohlo jednoduche nahodenie cirej folie, ci to pomoze pred dierkovanim od vecsich kamienkov, to asi nie, ale urcite by malo proti jemnym pieskovym skrabancom a oxidacii plastov.. a ked mas fen :) tak si t onahodis na vylestene svetlo aj sam..
VT-535BH napísal:Folia by časom vyzerala veľmi zle. V konečnom dôsledku po zostarnuti folie by svetlo vyzeralo horšie ako pred leštením a časom by si musel foliu odlepiť a znova lepiť novú.
bmwxx napísal:
No prave ved tak som to myslel, co ja viem za 4 mesiace by vola uz matnejsia, odlepis a napelis novu za par drobnych a svetlo pod nou mas stale OK a ak pripelis novu foliu stale to bude na nejaku dobu (BEZ LESTENIA) vizerat dobre.. Lebo inak po pol roku po lesteni mas svetlo zase na prd a potom lestit opat a opat az kym ho neoslabis natolko ze ti krytka praske od maleho kamienka a udrbes sa s tym lestenim jak debil.. :)
MateX3 napísal:co hovorite na zalakovanie svetiel nejakym vhodnym cirym lakom?