Zdraavim chlapci,BMW E46 1.8i 118PS zo zaciatku my kolisaly otačky,potom vykon jak keby my od auta utiekol,za studena ci v lete a zime som viac ako 1500 otačok newedel vytočit,a auto my trhalo a strela jak keby raz doo sania,a raz do vyfuku,tak zacal som chodit po domacich,suflikarskych servisoch,zacally diagnostiku ved jasne jak inak zistit chibu

,oni ze vaha vzduchu,no vymenil som,s motorom toto iste,v druhom ze filtre,tak vsetky som vymenil,potom ze sviecky,s autom nic vobec este aj lambda sondy som vymenil,cely vyfukovy system,tak som studoval a studoval na nete no newedel som si radu,nasiel som take iste,Bolo to takto nemec chodil na SK kupil to funglovku a na SK havaroval ked motor mal najazdene cca 85 tisic,po havarke motoru nic nebolo lebo bol neraz nastartovany,ja som kupil a vymenil motor,no a jasne mna islo zoztrhnut od nervoch

,toto iste,
Tak skuste nejake tipy,jak a co skusit nejake triky s motorom,aby isiel,alebo moze byt ze treba ist na lepsiu diagnostiku kde vedia nastavit Zmes benzinu??ci nedostava viac?alebo menej?? diki za rady vselico my pomoze