... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

Durii
Kraj: Trenčiansky

Re: strongflex - silenty - zadna naprava

Pondelok, 29. Apríla 2013, 22:33

no ja som ich tam bachol hlavne koli vydrzi .. nemam chut kazdeho pol roka to rozoberat a menit .. a este tie gumove sa zhadzuju naprd .. tieto idu krasne vyklepat lahucko hocikedy
...:::: Diagnostika (US DRL,autolock ... ) Prievidza ::::...
Ex BMW e46 330d touring

Užívateľov profilový obrázok
jozko2828
Auto: BMW E46 Coupe
Kraj: Bratislavský

Utorok, 30. Apríla 2013, 06:30

Hlavne ide o to ze auto mierne ztuhne a tym padom sa lahsie ovlada, dalej ostatne gumove capy a diely su rovnomernejsie zatazovane cize aj nieco dlhsie drzia. Co sa tyka piskania a mazania - mal som ich vyse pol roka a nic take sa neobjavilo a to som mal zlte ktore su oproti cervenym tvrdsie. Teraz som bral od Martina celu sadu cervenych a som na 100 % presvedceny ze budem spokojny. Inak podla mna predna cast ak sa vymeni tak je to fajn ale citelnejsia zmena bude komplet lebo viaceri by sa cudovali ako vyzera zadna cast. Praca s tym je v pohodicke, tak ako Martin napisal je tam vazelina takze sa to len nalisuje. Skor dlhsie trva vybrat ten stary gumeny aj s tou objimkou. Ja som to robil doma na balkone a dalo sa to. Takze ak ma niekto garaz alebo servis tak no problem.
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1

Ivank
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Žilinský

Utorok, 21. Mája 2013, 09:16

Martin46 napísal:
zdravim chlapi

dodavana je taka vazelinka aby to slo lepsie namontovat. Pri e46 treba dat pozor a nahodit silentbliky zarazkou dopredu, aby nemali tendenciu stahovat sa.

p.s. na e46 podla mna genialna vec, povodne gumenne su makke a auto plava na ceste, rovnako aj dost rychlo odchadzaju

Prepac ale nepochopil som to z tvojho popisu...tento tyzden ich idem menit. Mozes mi to prosim nejako polopate vysvetlit?
Nechcem to narvat opacne.

Zarazkou myslis co? Ta skosena cast na gumenenj casti, aby to slo lepsie nalisovat, alebo ta priruba na plastovom valceku, ktory je nasunuty na ramene a ktory sa potom zasunie do gumenej casti?
Mam obrazok spravne? ide rameno do silentu tak, ako som to nakreslil?

Dakujem
Prílohy
4fc8a9e98b458strong09.jpg
4fc8a9e98b458strong09.jpg (44.36 KiB) 852 zobrazení
Naposledy upravil/-a Ivank v Utorok, 21. Mája 2013, 09:37, upravené celkom 1 krát.

BMW318i
Autor témy
Auto: e46 318i Silver Bear
Kraj: Trnavský

Utorok, 21. Mája 2013, 09:27

Nic netreba lisovat... vybuchas stary silent a natlacis tam strongflexi ( pripadne kladivom nabuchas ) ide to tam velmi lahko... ja som menil vsetky silenty na ramenach ( zadna naprava ) bez lusu bez stahovakov...iba na jeden silent som pouzil stahovak 8)

Durii
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 21. Mája 2013, 10:33

pozor ,tieto na predne ramena tam tak lahko nenabuchas [-X
...:::: Diagnostika (US DRL,autolock ... ) Prievidza ::::...
Ex BMW e46 330d touring

Ivank
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Žilinský

Utorok, 21. Mája 2013, 15:14

Bude lis a pripravky...len aby naopak nebolo...
Mam to nakreslene dobre?

jozko2828
Auto: BMW E46 Coupe
Kraj: Bratislavský

Utorok, 21. Mája 2013, 19:49

Mas to ok.... :) a premaz to tou vazelinou a bude to ok... Drzim palec :thumbup:
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných