Zdravím hoši, tak máme nejaké novinky....
1.Vymenené koberčeky - pôvodné ,,modré" opotrebované, vymenené za čierne klasické z M&M autotechnik
2. autíčko je prerobené na plyn - vďaka LEDIX PEZINOK
3. repasované servo (tieklo už všade)
4. vymenené tyčky riadenia, čapy riadenia, zadný stabilizátor - auto neklepe pri 110km/h
K plynu - plyn je spravený veľmi dobre v priestore motora, musel ísť dole len jeden kryt, káble sú usporiadané, nič netrčí, je to skrátka spravené pekne.
Počas inštalácie vznikol jeden problém...auto ma vzduchový podvozok, a kompresor je schovaný kde, no predsa v rezerve...obeta bola taká že musela ísť menšia nádrž aby sa kompresor zmestil na ňu, dnes sme so strýcom majstrovali a auto ma takisto rovné dno v kufry ako predtým...
dojazd sa zmenšil, ale vzhľadom na pokrytie plynopumpami to neriešim, a navyše som zvyknutý na časté tankovanie z fabie, ktorá mala totožnú nádrž....
Cena bola 1199€, za montáž, a 20€kolok na Oú, neskôr bude skúšobňa a emiska... cca 270€ spolu...
Auto som odovzdal v utorok ráno a vo štvrtok večer bolo hotové.
Čo sa týka výkonu....
mám ho síce len ,,jednu" nádrž....ale je tam citeľný rozdiel....najmä pri rozbehu...auto nemá konštantný rozbeh, povedal by som že až pauzuje pri ťahu....ale keď je rozbehnutý tak ide :) treba skrátka vicej šlapať na to...až teraz vidím že aj ten ,,slabý" dvojliter čo tam je má v skutočnosti dosť sily...treba vedieť ako naň...odvďačí sa to dosť dobrým rozbehom ale zato 8litrami priemerky...
K servu, to som dal repasovať cez Autoservis narval....na neho mám len pozitíva...poradí, pomôže, neošklbe, fakt nemám nič zlé na neho...ešte raz vďaka...
servo šlo dole, na repas, následne naspať, vymenil tyčky čapy a stabiky spolu 470€ - len repas bol 260€ - záruka rok
Na pláne mám nasledujúce veci:
1. Pneumatiky - to už svrbí jak komáre....aj tie budem brať cez Narvala...
2. Audio
3. Čierne sklá
4. opieskovať a nalakovať disky - keďže človek sa učí a nedáva pozor pri parkovaní
5. nalestiť alebo vymeniť kryty svetiel predné
6. Výmena líšt okolo okien za chromové, ja mám čierne a hakker by mal záujem o ne, na výmenu s jeho chromovými. Čo myslíte? ked už ciganwagon tak poriadny....