... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
kompre
Autor témy
Auto: ex E90 325i
Kraj: Žilinský

right cornering lamp failure

Nedeľa, 19. Mája 2013, 18:25

Dnes mi naskocila na idrive nasledujuca chyba

right cornering lamp failure

Cosi som pocital a pravdepodobne mam problem s natacanim xenonu :( stretol sa s tym niekto? tajne som dufal ze je to len ziarovka. Vie niekto poradit co s tym? Vecer to pojdem pozriet, ked bude tma a ak sa mi bude chciet.

EDIT: no tak som bol otestovat natacanie a obe sa natacaju (skusal som len na mieste tocit s volantom) + pri nastartovani sa kalibruju rovnako lava aj prava - hore dole a do stran

Docital som sa ze problem byva vacsinou netesnost (rosenie - bud po vymene ziarovky alebo angel eyes alebo podobne). Mne menili ostrekovac a predpokladam ze vtedy nejde svetlomet dole, ale mozno ze sa mylim? Ja som si rosenie vobec nezbadal tak neviem, ale ze by som si to nejak vsimal to nie. (za posledny mesiac som asi 4 krat vapkoval auto naposledy dnes, tak predpokladam ze aj to k niecomu mohlo prispiet.

EDIT2: Tak vraj v LCI (aspon teda u E60 som sa to docital) je tam este nejaka dalsia ziarovka co sa rozsvecuje do stran ked ide auto malou rychlostou - moc sa mi to pri e90 nezda. Tak teraz neviem. (kua zabudol som skusit dialkove). Tak babo rad.

EDIT3: tak cornering lamp by mala byt mala ziarovka vid foto

snad je to len ta jedna ziarovka [-o<

EDIT4: mala by to byt H3ojka za 3 ecka (kupim rovno 2 a vymenim obe, este musim zajtra vecer pozriet ci je to naozaj ono)

som si pokecal :), ale este jedna otazka na zaver, bude treba po vymene ziarovky mazat chybu cez diagnostiku?

EDIT5: fixnute hella H3 za 2€ + 3 minuty roboty, vsetko je v poriadku
Prílohy
cornering_lamp.jpg
cornering_lamp.jpg (58.77 KiB) 597 zobrazení

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných