... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Mayllo napísal:A este k tomu tlaku.Predne koleso som mal viac skrivene ako zadne,tak asi fakt ma na to vplyv ten tlak lebo predok bol 1,8 a zadok 2,2.Inak skrivenie nebolo nijak citelne,ani netriaslo volantom.Ukazalo sa to len na masine ked som si nechal vyvazit kolesa len tak preventivne.Keby som to neurobil tak ani neviem ze su z vnutornej strany skrivene
Mayllo napísal:To neni vela 2,5 a 3? Ako maju byt teda spravne nafukane?
marosss napísal:Caute, nedávno som menil diely na prednej náprave-ramená,čapy... A myslel som,že aspoň trochu to upraví to plávanie auta po ceste, lebo tieto diely boli už fakt dosť opotrebené a mali velkú vôlu. Ale nič sa nezmenilo, mám síce 18tky kola,a naše cesty sú aké sú,hlavne úsek po ktorom jazdím,využívajú hodne kamiony, ale neviem či to je len tým. Je to moje prvé BMW a myslel som,že to bude aj v zákrute ako pribité, ale ten podvozok sa mi zdá extrémne mäký.Moc iste sa v aute necítim. Tuhší podvozok by možno v tomto pomohol, ale to plávanie by možno ešte zhoršil.
Aké máte vy skúsenosti E46+povodný podvozok+18kola/225/40gumy? alebo v čom može byť problém?
BMW318i napísal:mam znizene auto na a 16 ky elektrony s gumamy 205/45 a plava to v kolajochpredne , zadne ulozenia tlmicou nove, zadné silenty predných ramien , vzadu vsetky silenty na vsetkych ramenach vymene na strongflexi ...