Zdravim pani, no na moju smolu som vymenil nesprávne (predné)ľavé ložisko-náboj, nakoľko mi povedali 2-ja ľudia z 3-och, že ak to pri zatáčaní do prava počuť je zlé ľavé, no nevadí povedal som si, že všetko zlé je na niečo dobré, aspoň som sa to naučil a druhé budem mať hotové rýchlejšie...Inak bola to dobrá makačka, robil som to pol dňa a nebudem machrovať, bez otcovej pomoci neviem neviem...
Už teraz by mi to toľko netrvalo a myslím aj sám by som to spravil. No ale k veci, tak som si povedal, že tým pádom to ľavé ložisko čo mi teraz zostalo prehodím napravo, ale hneď po zhodení brzd.strmeňa idem dávať dole kotúč a tá zasraná skrutka čo ho drží na imbus hlavicu tak držala, až som ju strhol, na opačnej strane som ju relatívne v pohode povolil, tak som tam ani nestriekal WDcko...
Jediné čo ma napadlo, je že som do toho natĺkol väčší imbus, no aj ten som pretočil, dúfam tam niejke opačný závit, ale pochybujem.
Vedel by mi prosím niekto poradiť ako ho vykrútiť špinavca.
Dočítal som sa niekde, že torxom by to mohlo ísť, len som nemal taký veľký, alebo privariť naň maticu, ale nieje ešte nejaké riešenie?
Viem, že isto musím kúpiť novú tú skrutku...
Ďakujem za radu, nikdy ste ma tu nesklamali a ďakujem aj za tento veľmi pomocný príspevok
post585609.html?hilit=e60%20lo%C5%BEisko#p585609