... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

Wanted napísal:Nemam rad otazky:
"Kolko to zere?" a nasledovane oscarovou
"Naco ti take auto je?"
A nerad vozim 3 ludi vzadu (dovolim to iba naozaj v pripade krajnej nudze) lebo mam potom permanentne okopany stredovy tunel, pripadne sa mi uz stalo, ze mi aj plasty dolamali...
Wanted napísal:Nemam rad otazky:
"Kolko to zere?" a nasledovane oscarovou
"Naco ti take auto je?"
A nerad vozim 3 ludi vzadu (dovolim to iba naozaj v pripade krajnej nudze) lebo mam potom permanentne okopany stredovy tunel, pripadne sa mi uz stalo, ze mi aj plasty dolamali...
 spotreba, a potom to pride : "ah boze ved to davat cele vyplaty len na benzin, moja nafticka jazdi za 5,5L a aj to je este vela" ...  Takito ludia skratka asi nikdy nepochopia radost zo zvezenia sa v aute s benzinovym motorom nad obsah 2.0 a s vyssim poctom valcov ako 4. Ale kazdy sme nejaky :)
 spotreba, a potom to pride : "ah boze ved to davat cele vyplaty len na benzin, moja nafticka jazdi za 5,5L a aj to je este vela" ...  Takito ludia skratka asi nikdy nepochopia radost zo zvezenia sa v aute s benzinovym motorom nad obsah 2.0 a s vyssim poctom valcov ako 4. Ale kazdy sme nejaky :)

Didymus napísal:londonh dik za sprijemnenie poobednej kavy

V zasade uplna pravda :)

Le Gend napísal:Denedavna bola v oblube ludova mudrost: "Ta to za taky objem budes platit drahu poistku !" a az potom nasledovalo to o vysokej spotrebe a nakoniec, ze preco ne Oktavia, ked ma najvecsi kufor..
Didymus napísal:vseobecne sa necitim dobre, ked niekto kuka cez stred.