... všetko o BMW ...
Patrik145 napísal:Paťko nazdar,jednoznačneLubošu, vitam ta! Tak sa snad nie len na skodovackych ale aj na BMW zrazoch budeme stretavat :)
bnykolass napísal:ďakujem ti,má ešte veľa múch ale chce to len čas ,aj ked ,viacerí ma už od toho auta odhovárajú ...neviem sám čo mám urobiť.....ale čo sa týka auta,je E34 aj podľa mňa krásna limuzínkaKrasna 5ka v originalnom staveziaden tuzing! Prajem vela stastnych KM a vela nervou pri orapvach. Je nas cim dalej menej co vrazaju nezmyselne peniaze do tychto krasavcov
lukinoo7 napísal:kašlať na ňu,ked drží,nech je aj hrdzaváUz si mohol vymenit celu tu tyc riadenia nech neni hrdzavaa spodne listy na dvere su v bmw za 12 evri kus
Re5PeCt123 napísal:seruskaj,no ja to auto ešte v podstate nepoznám až tak,to sa treba spýtať povolanejšíchNazdar mam moznost tiez kupit bmw 524 td r.v. 1990 najazdene 150 000km chcem sa spytat ci to je dobra kupa ake veci sa najcastejsie kazia, spotreba a taka zakladna charakteristyka dik. :)
Patrik145 napísal:pomaličky sa snažímkraaasa :) pekne pracujes na nom! :)
waterran napísal:no zatial je to ozaj radosť,dúfam že ozaj nesklameMáš čo robiť, ale tá radosť na ceste Ti to vynahradí. Veľa šťastných kilometrov!
Vizgirligi napísal:seruskaj,dakujem,len neni času na to auto nakolko na nom chodím do práce ,ide to pomaly....prahy sa vyvarili pôvodné,aj výztuha sa kontrolovala,všetko sa spravilo z tých pôvodných ,aj z dôvodu zachovania predných blatníkov pôvodných sa ich spodky vyvariličauko. pekne si sa rozbehol :) len pre info za kolko si kúpil prahy a kolko si dal za robotu?