... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
BMWlive
Autor témy
Auto: BMW E90
Kraj: Bratislavský

E46 - 320d/100kW - elektrika, poistka?

Sobota, 4. Mája 2013, 16:59

Ahojte,

neviete nahodiu ci nasledujuce symptomy mozu mat spolocneho povodcu, zacalo mi blbnut auto aj zle startovat a momentalne ked otocim klucik uz do pozicie startovanie nic ani netukne, predtym aspon tak skaredo naskocilo, akoby pretocilo dvakrat a az potom skocilo, teraz nic, ani nezatoci akoby vobec prud/signal nesiel do startera..baterku som kupil uplne novu, tak v nej to nie je...s tym prisli aj nasledujuce problemy:
1. pri zamknuti odomknuti mi prestali preblikovat smerovky
2. ak mam otorene hociktore dvere nesignalizuje to na palubovke, avsak ak otvorim zadny kufor, tak ten signalizuje. Otestoval som test palubovky a tam tie diody na signalizovanie dveri sa zapnu..

neviete nahodou ci tieto symptomy mozu mat nieco spolocne? Pozrel som vsetky poistky v skrinke ale ani jedna nebola prepalena. Nejaka kostra, zly kabel od baterky?

Dik za radu

Flasho
Auto: e60 545iA e46 330iA
Kraj: Bratislavský

Re: E46 - 320d/100kW - elektrika, poistka?

Sobota, 4. Mája 2013, 19:46

BMWlive napísal:
Ahojte,

neviete nahodiu ci nasledujuce symptomy mozu mat spolocneho povodcu, zacalo mi blbnut auto aj zle startovat a momentalne ked otocim klucik uz do pozicie startovanie nic ani netukne, predtym aspon tak skaredo naskocilo, akoby pretocilo dvakrat a az potom skocilo, teraz nic, ani nezatoci akoby vobec prud/signal nesiel do startera..baterku som kupil uplne novu, tak v nej to nie je...s tym prisli aj nasledujuce problemy:
1. pri zamknuti odomknuti mi prestali preblikovat smerovky
2. ak mam otorene hociktore dvere nesignalizuje to na palubovke, avsak ak otvorim zadny kufor, tak ten signalizuje. Otestoval som test palubovky a tam tie diody na signalizovanie dveri sa zapnu..

neviete nahodou ci tieto symptomy mozu mat nieco spolocne? Pozrel som vsetky poistky v skrinke ale ani jedna nebola prepalena. Nejaka kostra, zly kabel od baterky?

Dik za radu

Cawko, môže to byť hocičo, treba premerať a uvidí sa. V Hrnčiarovciach robím autá, tak ak chceš dobehni a pozrieme sa na to, kontakt/0918113450, alebo napíš PM.
Oprava BMW Riešenie a odstránovanie elektronických, či mechanických závad, takisto ponúkam aj ND za bezkonkurenčné ceny.
Recenzie o mne: bmw3-e46/flasho-super-odbornik-dakujem-t78793.html
Tel.č. +421918113450

puci-muci
Auto: BMW E91-320D Touring
Kraj: Banskobystrický

Re: E46 - 320d/100kW - elektrika, poistka?

Sobota, 11. Mája 2013, 10:57

aj ja mám problem so štartovaním! nenaskočilo mi už naposledy vobec :cry: Pred tým na niekolko pokusov naskočilo a islo aj par týždnou. teraz som ostala na odťah... boli ho pozriet s pc v klude neukázalo nič,a ked sa snažili nastartovat ukázalo chybu snimač otáčok... čo to je???

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných