... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

obchodna sekcia

rasty
Autor témy
Auto: F07, 530 XD.
Kraj: Košický

E61 LCI day light.

Nedeľa, 5. Mája 2013, 00:57

zdravim Vas, stale mam svetla zapnute v polohe auto. A cez den mi stale oproti iduci blikaju, ze nemam zapnute svetla.
To originalne denne svietenie,( angel eyes) je absolutne slabe, vymenil som klasicke ziarovky za ledkove, svietia pekne do biela, no je to aj tak slabe.
Stretavam obcas vozidla X5 r.v. 2009 a niektore maju neskutocne ziarive angel eyes...tie kruhy neskutocne ziaria.. idu tam tie iste ziarovky?
mam LCI model E61

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Re: E61 LCI day light.

Nedeľa, 5. Mája 2013, 01:07

rasty napísal:
zdravim Vas, stale mam svetla zapnute v polohe auto. A cez den mi stale oproti iduci blikaju, ze nemam zapnute svetla.
To originalne denne svietenie,( angel eyes) je absolutne slabe, vymenil som klasicke ziarovky za ledkove, svietia pekne do biela, no je to aj tak slabe.
Stretavam obcas vozidla X5 r.v. 2009 a niektore maju neskutocne ziarive angel eyes...tie kruhy neskutocne ziaria.. idu tam tie iste ziarovky?
mam LCI model E61

vykasli sa na nich, nech si blikaju. Svieti ti to, tak je dobre. Splnas co mas splnat.

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 5. Mája 2013, 07:30

a mas v Idrive zapnutu polozku "day lights" [alebo take nieco] na ON?
lebo ak ne, tak ti blikaju preto, ze tie svetla ti nesvietia vobec, pokial sa trosku nezotmie :)

mne na E60 neblikol nikto ani raz, ked som svietil len cez kruzky....okrem toho, co som videl tak prave tie origo halogen ziarovky svietili najlepsie.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 9. Mája 2013, 18:22

presne ako hovori vomack, over si, ze mas DRL zapnute, tie kruzky by mali svietit aj ked to mas v polohe 0...a neni toho boha aby ti niekto blikal, ved to svieti paradne! (na LCI)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných