... všetko o BMW ...
bigcatno4 napísal:no je to 523 i... a chcem to odpojit cele a spravit si priame sanie pretoze to stare je v tom klbe ktory ide do klapky cele polamane. chcem tam nechat airbox ale cele vedenie od neho az po klapku prerobit. Nieco ako priame sanie ale s airboxom pretoze je spraveny dobre na nasavanie a dat tam simota filtr a spravit aj privod studeneho vzduchu odspodu auta, nieco ako naporove sani. a este otazka je tam privedena od motora nejaka havica s priemerom asi 3 cm a je napichnuta do toho klbu u klapky a neviem naco tam je...
bigcatno4 napísal:Diky za pripominky takze asi nejlepsi bude kdyz to akurat vymeim za nove dily a vymenim filtr za sportovni a necham to tak, akurat tam este privedem viac studeneho vzduchu, DIKY
bigcatno4 napísal:to mas mozno pravdu ale dival som sa ako je tam ten vzduch vedeny a ta trubka je vedena od predneho ventilatoru co som nepochopil preco. Takze ju chcem vytiahnut a priviest tam cestvy vzduch zospodu predneho narazniku a urcite to bude studenejsi vzduch ako v motorovom priestore. A mimochodom vcera som odpojil tu koncovku a nie je to vaha vzduchu asi pretoze som nespozoroval ziadnu zmenu v jazdnych vlastnostiach. Ale aj tak pouzijem originalne diely.