... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

ak sa platne roztocia prach sa na nich neudrzi
 ak sa platne roztocia prach sa na nich neudrzi  to by potom ziadny disk neprezil kedze ako tu uz bolo spomenute disky v sebe nemaju vakum ale su len uzavrete od okoliteho prostredia... este za cias na strednej skole som mal jeden disk rozobraty polozeny na case a bez problemov som z neho cital data... netusim preco ale sem tam pomaha ked sa disk da do antistatic sakla do mrazaku a potom sa napoji, par krat som si tak skopcil subory z domrdateneho disku ktore som potreboval...
 to by potom ziadny disk neprezil kedze ako tu uz bolo spomenute disky v sebe nemaju vakum ale su len uzavrete od okoliteho prostredia... este za cias na strednej skole som mal jeden disk rozobraty polozeny na case a bez problemov som z neho cital data... netusim preco ale sem tam pomaha ked sa disk da do antistatic sakla do mrazaku a potom sa napoji, par krat som si tak skopcil subory z domrdateneho disku ktore som potreboval... 

ptz napísal:mozno napisem blbost ale mne to pomohlo, ked mi zacal odchadzat hdd na notebooku.
strcil som ho na par hodin do mrazaku, potom vytiahol, rozbehal a skopiroval vsetky data.
nebol to moj napad, ale v mojom pripade to pomohlo
 Pokial spravne viem, tak elektronika sa nakalibruje na mechaniku a ked to prehodis, tak ina mechanika sa proste trosku inac chova
  Pokial spravne viem, tak elektronika sa nakalibruje na mechaniku a ked to prehodis, tak ina mechanika sa proste trosku inac chova