No konečne po dlhých rokoch snívania a obzerania všetkých možných inzerátov či už Slovensko,Česko,Nemecko,Rakúsko atd atd .... Veľmy veľa toho bolo ty čo sa púšťajú do kúpi určite poznajú. Každý z nás si myslím chce nájsť ten top model za rozumný peniaz

Vďaka dobrej pracovnej ponuke v zahraničí som dal dohromady nejaký ten peniaz. Konečne som si aj našiel vhodný inzerát ktorý mojim požiadavkám vyhovoval aspoň z určitej miery kedže som sa bal automatickej prevodovky v staršom modely. Cestov keď som šiel obzrieť auto som sa kadejako cítil ale po zazrení auta a naštartovaní bolo myslím dopredu rozhodnuté. Už ma mohlo sklamať len zvezenie no nebolo tak!!! nadmieru spokojnosť. Na športový znížený podvozok som si zvykal trosku dlhšie ale po kľučkovaní na našich cestách sme si porozumeli

.Motor išiel nádherne hladko ťahal presne tak ako som očakával , samosvor ma tiež prekvapil keď som prišiel domov a bolo u nás snehu

. Má to síce ešte nejaké drobné chybičky ako jemná hrdza natrhnutá sedačka teraz mi ešte aj sklo prasklo

no nič hrozné

. No vlastne čo vám tu budem vypisovať super auto za super cenu