... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
StreetSpirit napísal:to je jasne, ze muklovanim a v zamestnani sa neda zbohatnut, to ani nikto neocakava. ale zas netreba hned robit podvody kvoli tomu, aj ked je to najrychlejsia ale aj najrizikovejsia cesta , a ta realitkaako v principe to napad zly nie je, cloveku, co sa nevyzna pomozu s papierovackami a uradmi a podobne, ale lepsie je byt na strane, ktora vyuziva jej sluzby ako na strane, ktora ich poskytuje ked tak
frajeris kavickaris, OVB je znama firma, kazdy vie svoje o tom, kazdy ma svoj nazor to je na iny druh pribehu
Kwaky napísal:Ak ti stačí len tak prežívať a 50 rokov muklovať tak áno na to ti stačí aj zamestanie. Nehovorím že v niektorých zamestnaniach sa nedá zarobiť veľké money, ale väčšinou len na vedúcich pozíciach. Ak chceš mať veľa peňazí, tak rátaj s tým že poctivou prácou je to nemožnétreba ojebávať kde sa dá.. a zožerte ma teraz
Avenger napísal:Ako pise Vomack ak chces byt ojebavak musis max vela konexii, alebo sa budes potom schovavat cely zivot....ale tak kazdy mame ine priority niekto chce mat za kazdu cenu bohatstvo niekto chce mat trosku penazi a ziadne starosti
voMacK napísal:
takyto pristup k "praci" ma vacsinou velmi kratkodoby uspech [ak vobec nejaky] a to tiez len malokedy bez vaznych nasledkov. Cize ono ani sustavnym ojebavanim clovek len tak nezbohatne...pokial nema kontaky na najvyssich miestach, cize to co pises je podla mna bullshit...
voMacK napísal:ekonomika + informatika
slevin napísal:by ma zaujimalo, co je podla vas byt bohaty/zahojeny?