... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

mmracing.sk

Keith
Autor témy
Kraj: Bratislavský

PDC failure - odpaleny senzor alebo poistka?

Sobota, 3. Novembra 2012, 21:55

Caute,

prestal mi fungovat PDC. iDrive pise chybu "PDC failure" a blika PDC tlacitko.

Docital som sa na jednom fore, kde chlapik pisal o podobnom probleme, ze nemusi ist nutne o odpaleny senzor, ale ze moze byt aj vadna poistka. Skusal som pocuvat senzory, ci niektory z nich bude "hluchy", ale zistil som, ze nepuka ziadny (alebo som fakt hluchy). Neviete niekto, ci to je znak toho, ze chyba je niekde inde, ako v senzoroch? Nakolko si nemyslim, ze by odisli vsetky naraz.

Keby bol problem v poistke, neviete niekto, ktora to je, aká tam ide, a kde sa dá zohnať?

Diki za rady.

Užívateľov profilový obrázok
Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov
Kraj: Košický

Re: PDC failure - odpaleny senzor alebo poistka?

Nedeľa, 4. Novembra 2012, 08:44

Mne raz odisiel senzor, PDC z toho bolo pri dvoch cuvaniach trochu mimo (piskalo akoby som uz bol v stene), no potom sa uz ani neskusalo zapinat (pri zaradeni spiatocku hned vyhodilo failure). Takze staci jeden chybny senzor, aby ti PDC pisalo "failure" a vobec nefungovalo (ani ziaden senzor necvaka).
Ked som ten sezor vymanil za novy, PDC hned zacalo fungovat akoby sa nic nestalo.

biker
Auto: E 39,E91,F36

Nedeľa, 4. Novembra 2012, 22:05

mozes mat aj problem v kabelazi,konektore...

Marek-WAR
Auto: BMW E91
Kraj: Zahraničie

Utorok, 30. Apríla 2013, 17:05

biker napísal:
mozes mat aj problem v kabelazi,konektore...

Pánové mě píská senzor i po výměně, zacalo to ted když se zase kolem 20 stupnu, celou zimu nic. Nechápu a pritom byl senzor měněný, drív mě to dělalo jen když pršelo ted když je zase horko. Už jsem to tu psal, nikdo mě neodpověděl, neporadil by mě prosím někdo?

Keith
Autor témy

Streda, 1. Mája 2013, 20:28

Rovnaky problem s pocasim sommal aj ja. Od jesene mi zacal senzor blbnut a v zime vobec nefungoval. Na diagnostike som zistil, ze senzor je v poriadku, takzeto vyzeralo na problem kabelaze. Uz som to chcel aj riesit, ale zrazu sa minuly tyzden oteplilo na 20 stupnov a vsetko funguje, tak ako ma. Nerozumiem tomu. Ocakavam, ze na jesen sa to opat poserie.

Marek-WAR
Auto: BMW E91
Kraj: Zahraničie

Streda, 1. Mája 2013, 21:14

Keith napísal:
Rovnaky problem s pocasim sommal aj ja. Od jesene mi zacal senzor blbnut a v zime vobec nefungoval. Na diagnostike som zistil, ze senzor je v poriadku, takzeto vyzeralo na problem kabelaze. Uz som to chcel aj riesit, ale zrazu sa minuly tyzden oteplilo na 20 stupnov a vsetko funguje, tak ako ma. Nerozumiem tomu. Ocakavam, ze na jesen sa to opat poserie.

Mě to dělá zase upně opačně, v zimně ok, a v letě blne. už to bylo i tak minulý rok, jak se oteplilo zacalo to obcas blbnut a na podzim mě ho vyměnil a nedelalo to celou zimu asi max tak 2x to piplo a jak se změnilo počasi buch dela porad. Nechapu to

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných