... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
tvojtatko
Autor témy
Auto: ex - M5
Kraj: Bratislavský

"Skvosty" v inzercii BMWklubu - Vam prinasa tvojtatko

Streda, 1. Mája 2013, 14:01

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
[color=#FF0000]### Preco lock>?< & kos??
### Kde sa ma clovek slusne porozpravat o inzeratoch ked nie v "pokeci"[/
color]

Pozeram ze sa nam tu rozsypali mrtvice ala E90 ktore ne a ne sa dostat na normalnu cenu..
To akoze len zato ze to je Bangel to v zivote po 10K nesklesne?
predaj-auta-bmw/na-predaj-bmw-3-e90-320da-120kw-2005-naj-181000km-t78332.html
predaj-auta-bmw/p-bmw-e90-325d-2007-t77582.html
predaj-auta-bmw/bmw-e90-318d-t77678.html

Pan surny :!: :!: :!: HAH predaj-auta-bmw/predam-bmw-330cd-coupe-t77293.html
Snivajte s nami na SKK :thumbup: predaj-auta-bmw/bmw-e46-m3-2003-20300-and-dohoda-t72856.html

A jednu smakovicu AKA premium selection co predavame s mojim tureckym bratom Hassan-sanom v DM Automobile

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... LSO_EXPORT

pre viac info PM
Fusso ty ropucha ](*,) tak vravis ze ty kolesa k tomu nedas? predaj-auta-bmw/p-bmw-e91-330i-200kw-08-nove-foto-na-19-t73678.html
Obrázok
ted - 2010 F10 530d (FROZENSILVER INDIVIDUAL)
x - 2008 E70 X5 30sd (PLATINBRONZE METALLIC)
x 2007 E60 M5 (INTERLAGOS BLAU METALLIC)

hessy

Re: "Skvosty" v inzercii BMWklubu - Vam prinasa tvojtatko

Streda, 1. Mája 2013, 14:49

vymazte to prosim ..... a zabanujte ho niekto... Zase sa to zvrhne do uplnych picovn. Taketo ,,zmysluplne" temy nikam nevedu a nikdy vies nebudu. Ak si chcete ist niekto niekam riesit komplexy chodte si pisat na pokec tam je komunita ludi na vasej urovni s ktorymi si mozte pokecat :wink:

pripadne si Tatko chod vybijat komplexy v tej uzasnej firme v ktorej robis :wink: az tam vobec robis

banned

Streda, 1. Mája 2013, 15:16

Nemyslim, ze je to zla tema, len taxikar to dojebal. Ked sa nemaju komentovat ceny v predaji, tak prave tato tema je na to! Ked niekto niekomu jebe do inzeratu, ze vysoka cena, full vybava a podobne, tak sa stazuje kazdy. Toto je VOLNA tema, pokial sa kazdy bude spravat slusne, tak to tu jednoducho MOZE byt a nevidim dovod, preco by sa malo zamkynat, mazat a banovat!
banned... ...connecting people :)

Pežot

Streda, 1. Mája 2013, 15:20

Proti téme nemám nič, len aby sa to znova nezvrhlo [-X

hessy

Streda, 1. Mája 2013, 15:35

banned napísal:
Nemyslim, ze je to zla tema, len taxikar to dojebal. Ked sa nemaju komentovat ceny v predaji, tak prave tato tema je na to! Ked niekto niekomu jebe do inzeratu, ze vysoka cena, full vybava a podobne, tak sa stazuje kazdy. Toto je VOLNA tema, pokial sa kazdy bude spravat slusne, tak to tu jednoducho MOZE byt a nevidim dovod, preco by sa malo zamkynat, mazat a banovat!

taktiez nemam nic proti tomu ak tu niekto komentuje ceny, pripadne chyby v inzerate ci sa dojde na to ze auto nieje tym ci ho predajca vyhlasuje to je mi u riti. Suhlasim s tym, ze nech sa to riesi radsej tu ako v inzeratoch. Ale kedze som clenom tohto fora dost dlho, viem co bude nasledovat a ako sa to skor ci neskor strhne na to ze si tu kazdy zasa zacne porovnavat kto ma vacsi kar alebo kto ma ake ciganske auto :wink: . Pokial tato temu bude v ramci slusnosti a bude sa drzat toho coho sa ma drzat prosim ale davam tomu 2-3 strany az sa par jedincov zasa bude chcet pochlapit

john303
Auto: E36 coupe
Kraj: Prešovský

Streda, 1. Mája 2013, 19:10

Tuto temu nezalozil tvojtatko preto aby sa tu komentoval napr:stav,alebo skutocne km predavajucich aut,ale len z jedneho dovodu a to,aby komentoval ceny!
Tvojtatko, cenu urcuje predavajuci nie kupujuci!
Preto je podla mna tato tema off.
Ak ma tvojtatko taku silnu potrebu komentovat niekomu ceny, tak nech sa paci,mame tu azet.sk tam si vytvor miestnost a od rana do vecera sa mozes rozhorcovat nad cenami ojazdenych aut.
Inak ako pise Hessy, skonci to tu neskor tak,ako pred par dnami,pretoze kolko ludi tolko chuti a vzdy budu nejake nezhody.

tuke67

Streda, 1. Mája 2013, 19:31

ano mas pravdu john ze cenu urcuje predavajuci , ale ked je castokrat mimo obraz - realitu a dobre mu to kuruje tak nevidim dovod preco by sme si v tejto teme o tom nemohli porozpravat , v ramci slusnosti

fox1k
Auto: BMW
Kraj: Žilinský

Streda, 1. Mája 2013, 19:45

hlavne že nám tvojtatko vysvetlil, ešte v pôvodnej téme, prečo predáva stočenice a starú m5-ku za skoro 50 litrov :wink:

germancars1

Štvrtok, 2. Mája 2013, 04:33

predaj-auta-bmw/bmw-e46-m3-smg-lpg-17k-t66833.html

toto je dalsi horuci adept..m3ka s navrtanymi dierami v podlahe , posrata plynom a za pol mega :thumbup: ked uz niekto nema na to aby zaplatil tych par litrov benzinu ktore m3ka potrebuje ako potom vyzera zvysok auta ... s tym autom sa da jazdit dialky za 10..aj menej..to je akoze vela? :cry: auto bez hodnoty do buducna..je z toho uz len spotrebak..takze sa ani necudujem ze tam kysne uz pekne dlho, aspon je to dokaz toho ze slovaci nie su az taki hlupi

RTG
Auto: BMW F900XR

Štvrtok, 2. Mája 2013, 06:41

Dufam, ze si v tom aute s navrtanymi dierami a posratym plynom aj viezol. Na vykone to neubera nic, jazdenie je lacnejsie - Sprosty slovak pozera hlavne po tom. Kto nechce, plyn moze vyhodit, tak o co ide? Komentujes teda cenu, alebo komentujes stav o ktorom nevies zhola nic? Okrem toho, Kaco sa o auto riadne staral, kedze je to jeho milacik.

jollyjoker
Auto: 323ti
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 2. Mája 2013, 06:45

germancars1 napísal:
http://www.bmwklub.sk/predaj-auta-bmw/bmw-e46-m3-smg-lpg-17k-t66833.html

toto je dalsi horuci adept..m3ka s navrtanymi dierami v podlahe , posrata plynom a za pol mega :thumbup: ked uz niekto nema na to aby zaplatil tych par litrov benzinu ktore m3ka potrebuje ako potom vyzera zvysok auta ... s tym autom sa da jazdit dialky za 10..aj menej..to je akoze vela? :cry: auto bez hodnoty do buducna..je z toho uz len spotrebak..takze sa ani necudujem ze tam kysne uz pekne dlho, aspon je to dokaz toho ze slovaci nie su az taki hlupi

Zhadzovať dnes auto kvôli tomu že má LPG je prinajmenšom blbosť. Dal som montovať LPG tam kde ho motovali aj tejto M3 a potom som dal zmerať výkon na benzín aj plyn a krivky boli +/- identické.
Teraz kvôli tomu že mám LPG sa môžem ešte lepšie starať o auto ako keď som ho nemal vďaka tomu že mi ostáva viac peňazí.
Cenu M3 nekomentujem lebo neviem ako sa tie autá pohybujú ale viem že niekomu by sa to jazdenie na LPG páčilo. Je to ako vagína, raz to tam poriadne dáš už z toho nevystúpiš.
Jasné má to aj svoje nevýhody (váha)...ale tak je to proste so všetkým na čo sa pozrieš...aj na tú vagínu :wink:
EX 540i6 10/00
EX 540iAT 6/99
EX 540i6 6/99
EX 540i6 2/00
EX 540iA 10/00
EX 323ti 8/98

jollyjoker

Štvrtok, 2. Mája 2013, 07:02

tvojtatko napísal:
[color=#FF0000]### Preco lock>?< & kos??
### Kde sa ma clovek slusne porozpravat o inzeratoch ked nie v "pokeci"[/
color]

Ako toto môže byť slušné keď je to čistá provokácia a urážanie. Myslíš že je slušné hovoriť "pán surny" alebo "...ty ropucha" ? Ak áno, tak to potom hovor svojmu šéfovi ak nejakého máš alebo manželke a deťom.
Táto téma len rozdeľuje klub, je presne opačným javom ktorý tu chceme. Ak si myslíš že treba oddeliť plebs od zrna tak choď na úrad vlády.
Ak som ťa urazil, za čo sa ospravedlňujem, tak len preto aby si pochopil že každý je iný a nevníma tú istú vec tak ako ty. Prezentuješ svoje názory/postoje ale vôbec ich nie je treba. Ak to či ono auto nepredá tak sa nič nemení...načo táto téma, ktorá klub rozdeľuje.
EX 540i6 10/00
EX 540iAT 6/99
EX 540i6 6/99
EX 540i6 2/00
EX 540iA 10/00
EX 323ti 8/98

Dogg88
Auto: n/a

Štvrtok, 2. Mája 2013, 07:40

Original je len jeden!

M3 s akoukoľvek úpravou už nemá hodnotu.
Ako písal Tomáš...stal sa z nej len spotrebný materiál...
Klub tvoria ľudia, nie autá...

jollyjoker

Štvrtok, 2. Mája 2013, 07:52

Dogg88 napísal:
Original je len jeden!

M3 s akoukoľvek úpravou už nemá hodnotu.
Ako písal Tomáš...stal sa z nej len spotrebný materiál...

Máš pravdu ale len pre seba a niekoľko ďalších ľudí.
Všetko má svoju hodnotu, inak by to mohlo ísť to sekcie "darujem/vymením".
Ktorá M3 hoc aj v origo stave nie je spotrebný materiál? Asi len CSL. Pre tých s tučnejším kontom a inými prioritami aj tá CSL patrí do spotreby.
EX 540i6 10/00
EX 540iAT 6/99
EX 540i6 6/99
EX 540i6 2/00
EX 540iA 10/00
EX 323ti 8/98

Dogg88
Auto: n/a

Štvrtok, 2. Mája 2013, 07:58

zalezi od toho aky mas k tomu pristup...
tiez 90% Audi S8 jazdia ako daily...aj ja som tak istu dobu jazdil a chcel som davat stelovak atd...
nakoniec som si uvedomil ze to auto ma vacsiu hodnotu v seriovom originalnom stave.
Tak som ju "zakonzervoval" a jazdim na nej len cez vikend ked je pekne. Cize patri k tym 10% ktore su pouzivane ako vikendovky.
je skoda take auto nicit v beznej premavke alebo parkovanim niekde v meste a podobne...
ale je to kazdeho osobna vec...nech si niekto kludne pouziva ako daily aj Caterham na LPG 8)
Klub tvoria ľudia, nie autá...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 225 neregistrovaných