... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

bmwtt.sk

hammer320
Autor témy
Auto: bmw 39
Kraj: Prešovský

Stracanie prudu v akumulatore

Streda, 3. Apríla 2013, 14:15

Dobry den mam e 39 a mam taky problem, ak auto postoji cca 2 dni tak ho uz nenatocim dal som aj novu baterku aj stale to iste.
Sadol som si do auta vsetko povypinal a pocul som nieco co bolo pod napetim islo to stoho panela de sa nastavuje ofukovanie mozete mi poradit co to je ak ma niekto stakym niecim skusenost dakujem

Janik528i
Auto: BMW e 39 528i
Kraj: Prešovský

Re: Stracanie prudu v akumulatore

Streda, 3. Apríla 2013, 14:36

Nazdar ten bzučavý zvuk na prístrojovke je ventilátorik, ktorý nasáva vzduch z interieru vozidla a tam je aj teplomer ktorý teda zistuje teplotu interíeru aby mohol regulovať stále správnu teplotu, inak vozidlo vypína komplet elektrinu interiéru po vytiahnutí kľúča a pri zavretých dverách po 15tich minútach.

csuka530d
Auto: 530d e39 touring2003
Kraj: Nitriansky

Streda, 3. Apríla 2013, 15:38

Tu mas moj pripad je tam vsetko co potrebujes.

bmw5-e39/e39-touring-vybija-bateriu-t54977.html?hilit=Bateria

plastokna
Auto: BMW 525i turing
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 22. Apríla 2013, 13:45

hammer320 napísal:
Dobry den mam e 39 a mam taky problem, ak auto postoji cca 2 dni tak ho uz nenatocim dal som aj novu baterku aj stale to iste.
Sadol som si do auta vsetko povypinal a pocul som nieco co bolo pod napetim islo to stoho panela de sa nastavuje ofukovanie mozete mi poradit co to je ak ma niekto stakym niecim skusenost dakujem

Ahoj
určíte to bude chybný takzvaný JEŽKO-regulátor otáčok ventilátorov!!!!!!!!!!!!!!!!
stojí oklo 70/80 EUR

Užívateľov profilový obrázok
pawuk
Auto: E39 530dAT
Kraj: Trnavský

Pondelok, 29. Apríla 2013, 15:25

mne vybijal baterku CD changer s DVD mechanikou. Po dvoch dnoch auto vystavene. Kamos v servise zapojil relatka pred changer a dvdcko a teraz chytne aj po tyzdni(odskusane-dlchsie som neskusal).
Jedine co to obnasa je, ze po kazdom starte si musim navolit CDcko, pretoze po kazdom vypnuti sa mechanika natvrdo odpoji, takze si nepameta ktory trek na ktorom CD hral ako posledny. Inak OK

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných