tlmenie STP/Dynamat/Vibraflex, na zadne plato prilepit mdf-kruzky, do nich osadit repraky, predne dvere vyrezat dieru do plechu, osadit mdfky, tlmenie tlmenie tlmenie, poriadna baterka, schopne radio, naky zosik, PORIADNE KABLE A SPOJE... Tlmenie som schvalne napisal 3 krat lebo bez tlmenia ti ani tie OVationy nezahraju bohvieako...
Ja som dal tiez Morel znacku, vzadu Maximo 6, dopredu Tempo 6, nerobim megasilnu zostavu ale sound quality s nejakym tym bassom viem ocenit, stavu do toho dava Zmac 4200 4 kanal 110 rms (komercna blbina ale hra to pre mna akurat), baterka Exide 100 Ah a je to supiš... ked nemas problem s peniazmi tak Ovationy ta asi zabiju v aute, Morel je TOP znacka na repraky lenze nieje taka znama lebo "tuneri" nahodia do octavii Magnaty alebo Hertze z najnizsej kategorie a robia ramena ako im to mega hraje
Btw ja som dal Pioneera DEH 3200 UB a vyzera to napc. ale otazka " Co chcem, aby to aj nieco hralo alebo tam mam nechat origo radio ktore hraje ako kazetak a funkcia jedina pridat alebo ubrat zvuk, alebo 700 € 2din na ktory budem setrit neviem kolko?"

Teda ja staviam dostatocnu kvalitu za normalne peniaze, ked nemas problem s lovami tak mozes nalozit samozrejme "inu" muziku uz