Streda, 2. Októbra 2013, 07:39
No páni, bol som s bratrancom pozriet toto auto. Chalan býva v Bratislave takže sme sa nikam nemuseli trepať (chvalabohu).
Začnem interiérom, vnútorné lišty oblepené fóliou a pod ňou bublinky, lichtmodul je vymenený (vraj bol škaredý ošúchaný tak ho vymenil a nevedel že tento je na xenon) takže chýba nastavenie výšky svetiel. Nikdy to nemalo xenóny. Nefunkčné otváranie kufra, chýbajú krytky osvetlenia v kufri, úplne špinavý a odretý kufor.
Exteriér: vodičove dvere sú nižšie ako ľavé zadné dvere, sú prelakované, a celkovo nesedia a veľmi ťažko sa zatvárajú (treba s nimi naozaj tresknúť), ľavé zadné dvere to isté. Na pravej strane je medzi dverami v oblasti klučky medzera asi 1 cm a dole pri prahu asi 0,5 cm.
Čo som si všimol z 5 minítovej skúšobnej jazdy: zotrvačník v prdeli, auto trasie na volnobehu ako keby išlo len na 3 válce, spojka na výmenu, brzdy zaberajú až hodne nízko (po vonkajšej obhliadke som zistil že predné platničky a kotúče sú KO. Ramená vybité, auto plávalo po ceste.
Ukazoval nám papiere od repasu turba. Bolo to robené v nejakej no name firme v RK. Auto neťahá, turbo píska. Navyše ho asi nemá dobre nastavené lebo chvíľu tahalo a chvíľu nie. Väčšinou vo vyšších otáčkach ako 3000 strácalo ťah.
Čerešnička na torte na prístrojovke svietil manipulačný bod takže odhadujem že to mohlo byť veľmi neodborne stáčané.
Viac som ani nepozeral, zaparkoval som poďakovali sme za obhliadku a dovi dopo.
Neodporúčam kupovať aj keď 4200€ je celkom dobrá cena.
BMW e90 330i
EX: BMW E46 330dA