... všetko o BMW ...
voMacK napísal:[to ze sem tam poskulujem po 535d povazujem za vlastnu kokotnost]
heroe napísal:Pre zaujímavosť som si nedávno naklikal na bmw.sk , F10 520d (lebo to by bola moja voľba keby som kupoval nové auto) a cenovka mi vyšla 87000€
gtit napísal:A radsej sedmu vo vybave standard ako F10 v plnke. Lebo v patke si pan ale v sedme kral.
gtit napísal:A radsej sedmu vo vybave standard ako F10 v plnke. Lebo v patke si pan ale v sedme kral.
matisek napísal:... a toto ma dostalo najviac. Neviem, co by som k tomu napisal
gtit napísal:radsej sedmu vo vybave standard ako F10 v plnke. Lebo v patke si pan ale v sedme kral.
Igmaus napísal:
Niekedy sa pozastavujem nad zmýšľaním niektorých ľudí, ktorí si za každú cenu musia niečo dokazovať autom a podobne. Radšej sedmu lebo som v nej kráľ to ma dostaloPresne toto jej slovenský komplex, ktorým si ľudia musia niečo dokazovať pred ostatnými, že na to majú. Ja si napríklad kupujem auto podľa toho koľko km najazdím a ako využívam priestor v aute. Ak za 3 roky bude môj nájazd rovnaký ako teraz t. j. 30 000 ročne a budem vo väčšine jazdiť sám tak si kúpim zase trojku vo výbave kľudne aj za 80 000 ak budem mať rodinu tak si kúpim F11 a nekúpim si auto v ktorom budem kráľ
voMacK napísal:Mas hypoteku na krku? Muklujes za 1500 v cistom? Byvas v panelaku? Nevadi! Kup si sedmu! Budes kral!![]()