Najprv by som chcel všetkých pozdraviť ako nový člen klubu! Bolo mi odporúčené vstúpiť do sveta ozajstných áut. Tak som si teda zadovážil 520i rok "98 150 hórsepóver.
Autíčko dovezené z Osterajchu
ak sa nemýlim, som minimálne 4tý majiteľ, skutočný stav km ma nezaujíma, auto má na tachometri 217 555 a ja si žijem s tým pocitom že tomu aj tak je.
Hroch je v prevedení kombi, nakoľko je využívané v práci na prepravu väčšieho počtu vecí ako kufre káble atď. Farba je do modra, v noci čierna :)
Originál v ňom boli drevené lišty ktoré som ani nestihol odfotiť lebo sa mi strašne nepáčili. Zajtra budú namontované naspať pretože šli na oblepenie matnou čiernou.
Na aute boli zimné na elektrónoch, tak som si musel dokúpiť letné, samozrejme že nemôžem mať obyčajné nejaké. Tak šli Mpaketové double spokey. Na začiatok pripájam fotky, ako vyzerá auto teraz, postupne do neho pôjde zrejme viac a viac peňazí, kedže plánujem svetlá po facelifte, servis prednej nápravy, zadné pneu, volant, riadiaca a kopec drobností, ktoré mne ako puntičkárovi trošku vadia. No vozidlo je scela pojazdné takže nesúri to, auto je ešte na pôvodných značkách od predošlho majitela, auto tu bolo aj na inzeráte ale neviem teraz ako sa volal na klube ten majiteľ.
Btw. nehám si poradiť v čomkoľvek. Je to moje prvé auto vlastné. Skúsenosti max s Fabiou (ano pomodlím sa trikrát
) Jediný neduh pri kúpe priznaný boli zadnéo brzdy ktoré sú evidentne fuč
ručná ktorá nedrží ani na rovnej ceste
a niečo odkial pomaly vykvapkáva olej
to niečo je zrejme to dole na prvej fotke...predpokladám
Nehám si odporúčiť aj ,,kozmetiku" na elektróny a exteriér. I keď neviem či sa to opplatí umyl som to a o deň je auto zaprášené jak keby stále 10 rokov v garáži kde sa spracúva drevo.
Problémy na ktoré som narazil ja po kúpe....Do auta mi zateká pri zadných ľavých dverách. a aj pri zadnom hornom brzdovom svetle, som prudšie zabrzdil a zo svetla sa mi to vyčúralo do kufra
like a boss by som povedal...neviem čo to spravý pri daždi, kúpim si rybičky. Auto vraj nevŕzga (bolo povedané pri kúpe). No auto kvalitne vŕzga najme pri vytočenom volante, a pri celkovo manipulovaný s kolesami ( pri točení sa v kruháči ako keby tam niečo ,,plo" a vŕzgalo to)....neviem čo to je. Ale auto ide cez týždeň k jararakovi na servis zadných bŕzd tak ho rovno povozím nech povie svoj názor. A ten pri prvom pohlade povedal že motor vyzerá dosť dobre
dúfam že to aj tak bude v najbližších rokoch.
Na začiatok toľko, rád sa budem chváliť s každým vymeneným blinkrom
Autíčko som si zamiloval. Najmä s tými elektrónmi to vypadá už ako auto :
P.S. kam by ste dali nálepky, ak by ste si dali?
chcel som mu dodať taký trošku šmrnc