... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

obchodna sekcia

Plexxo
Autor témy
Auto: 525D LCI
Kraj: Žilinský

Ako zapojit kabel na svetlo na poznavaciu znacku...

Nedeľa, 21. Apríla 2013, 21:01

Caute pani,mam taky maly a mozno pre niekoho trivialny problem,ale aj tak potrebujem poradit.Dnes pri vymene jednej ziarovky kt.osvetluje poznavaciu znacku ako som vytahoval cele svetlo tak mi ho odoplo od kabla vo vnutri dveri.Samozrejme vymenit ziarovku nebol problem,ale tym,ze sa mi odpojilo cele to svetlo od kabla kt.je v piatych dverach a je kratky na vytiahnutie,tak neviem ako ho mam znova zapojit.Ci musim koli tomu rozoberat tapacir resp.plast z vnutornej strany piatych dveri a ci to vobec pomoze. Mne niekedy pred rokom menili v BMW piate dvere na komplet ale nie som si isty ci aj pred touto vymenou bol ten kabel v tych dverach taky kratky alebo to len servisaci sprznili.Lebo neverim,ze pri kazdej vymene dochadza k odpojeniu celeho svetla a neda sa to svetlo vytiahnut aj s kablom.Na tomto modeli (E61) to robim prvy raz takze ak sa mylim tak ma opravte,resp.poradte.Dakujem

PetoK

Re: Ako zapojit kabel na svetlo na poznavaciu znacku...

Nedeľa, 21. Apríla 2013, 21:28

Zhoď tapacír, a kukni sa.. je to hračka... :wink:

Laco19
Auto: E61 LCI 530xd + E60
Kraj: Košický

Nedeľa, 21. Apríla 2013, 22:48

Tie kabliky su dost kratke a nedaju sa von velmi vytiahnut ale nie je problem opat svetla zapojit. Ak to nejde tak s tym budes musiet nieco urobit. Ku konektorom sa nedostanes ani po demontazi plastov, su v dutine medzi plechmi, kable prechadzaju uzkou zatmelenou skarou medzi plechmi hore a myslim ze niekde pod motorcekom stieraca vychadzaju von do priestoru pod plastovym krytom. Takze ako ti uz kolega napisal, daj dolu ten velky plast z vnutra veka (najprv odmontuj 3 plasty okolo okna) a uvolni (resp. predlz) tie kable aby sa dali dolu vytiahnut.

Plexxo
Autor témy
Auto: 525D LCI

Pondelok, 22. Apríla 2013, 10:24

No vsak prave keby sa dali aspon trosku povytiahnut,ale oni su tak 2 cm od kraja diery vo vnutri. Ale Laco diky za info. Aj som volal do servisu kamosovi a ten povedal,ze bud ich dali opacne alebo moc kratke a vraj si to mam dat spravit,ked to menili.Lenze viete ako je to v servisoch,vela roboty a na prkotiny nemaju cas a hlavne ked maju nieco po sebe opravovat :D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní