... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

obchodna sekcia

thrash
Autor témy
Kraj: Košický

Re: Presakuje olej v oblasti motora nad zvodmi - oco ide ?

Nedeľa, 21. Apríla 2013, 11:09

ice.blade napísal:
chalan uz mas mesiac co si mal mat separator aj tesnenie ventildekla vymenene, naco cakas?

Cize asi to bude onco podla reakcie usudzujem.. :) no cakam na to (uz som sa dockal kedy bude pekne) nemam garaz teda musim to robit vonku a nato musi byt sobota a pekne (inak samozrejme som v praci a po dazdi sa to neda, ani po mrazoch) vcera bolo pekne a tak som sa nato pozeral ak otak som patral v subehu s tym som vycistil tu klabku a volnobezny ventil, a zaroven nasiel dalsie sptopy po oleji, no nic pustim sa do toho tesnenia veka vetilov aj toho separatora aj kde do separatora sa mi vobec nechce- uz skrtiaca klabka bola premna operacia ako svina..

thrash
Autor témy
Kraj: Košický

Re: Presakuje olej v oblasti motora nad zvodmi - oco ide ?

Nedeľa, 21. Apríla 2013, 15:07

Vidis a to mas pravdu.. Ale aj tak kym som vymontoval vycistil a naspet vsetko namontoval trvalo mi to cca 3,5h co je na skrtiacu klapku a ventil hned pri nej dost :) ono dobre ason som si to skusil, robil som nieco take prvy krat, isiel som podla navodu na nete, teraz to pojde lepsie ked viem do coho idem..

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných