Pondelok, 15. Apríla 2013, 09:00
Ahojte.
Tak pred dvoma týždňami sa mi stala taká vec že cestou domou s Nitry som pred Lučencom trafil výtlk a rozseklo mi obe pneumatiky na ľavej strane, to ešte nič také hrozné nebolo (zvykli sme si na našich cestách), len škoda nových zimných gúm, ale nič prehodil som na letné a všetko sa zdalo byť OK, okrem nalisovanej prachovky na zadný tlmič od sily nárazu. Ale veľmi zaujímavý problém nastal hneď už ten večer, keď som štartoval auto, otočil som kľučik štarter sa rozbehol, ale po prvej otočke všetko zhaslo asi na 1sec. A potom sa znova rozvietilo a auto naštartovalo jak keby nič. Potom sa to parkrat stalo aj druhý deň, tak som skontroloval kontakty na baterke, či sa náhodou niečo neuvolnilo, ale všetko sa zdá byť OK. A teraz naposledi mi už spravilo to že jak som ho odomkol, všetko zhaslo a začal húkať alarm, auto vyzeralo byť úplne bez štavy iba alarm išiel a keď sa mi podarilo otvoriť kufor kľúčom a vybral som odtial kufor, tak sa zrzu všetko znova rozsvietilo, alarm vypol a auto sa spravalo jak keby sa nič nestalo...
Taže viem že niekde musí blbnúť nejaký kontakt priamo od baterky, máte nápad kde by to mohlo byť? Kontakty priamo na baterke sú OK.
BMW 318i E36
BMW 330D E46
BMW 640D xDrive F06