... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

Patrik.Kuhejda
Autor témy
Auto: bmw 320i cupe
Kraj: Žilinský

straca sa voda

Sobota, 6. Apríla 2013, 16:18

nevie mi niekto poradiť, straca sa mi voda v chladiči, tak 4litre za pol hodiny...pod autom žiadna kaluž nič...proste sa straca, hlavne ked jazdim vykon motora je stale jednaky...prosim poradte

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
Auto: e36 328i Tour
Kraj: Bratislavský

Re: straca sa voda

Sobota, 6. Apríla 2013, 16:27

straca sa ti voda 8litrov za hodinu????? sak to musi byt slusny prietok vody!
tolko nepretece ani deravym tesnenim pod hlavou

podla mna mas daco prasknute v chladiacom okruhu alebo este horsie .. v radiatori.

musi tam byt volaco velmi silno mokre, neni mozne aby ti za pol hodiny vytieklo bez stopy 4L !!

Patrik.Kuhejda
Autor témy

Sobota, 6. Apríla 2013, 16:31

ved do čerta neviem...mam suseda takeho automechanika ale iba na škodovky a on je z toho vedľa...jedine čo mi poradil že može byt tesnenie pod hlavou v prdeli ale že to by asik nešlo, keby mi to papalo toľko vody...

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour
Kraj: Bratislavský

Sobota, 6. Apríla 2013, 16:39

ber to tak, ze to mas niekolko nasobne vyssiu spotrebu vody ako benzinu. cize vravi dobre, to by ani neslo.
nemas mokro v interieri? ze by bol puknuty radiator?

Patrik.Kuhejda
Autor témy

Sobota, 6. Apríla 2013, 16:45

nič... všade je sucho, to je na tom najhoršie že nevidno nič...bol som skontrolovať olej, že či to nahodou tadiaľ nejde ale olej je v poriadku... čisty bez hrudiek a taky do čierna už skoro.... som čital že by bol taky sivy že keby to tam išlo...už som normalne zufali... vždy ked niekde idem bak musim ťahať zo sebou kanistre s teplou vodou :(

fafa111
Auto: E36 320i coupe
Kraj: Prešovský

Sobota, 6. Apríla 2013, 17:25

Nevidno nič mokre v motorovom priestore? 4 litre/pol hod. musis nieco najst. Aj keby si jazdil po parkovisku, aj tak nebude parkovisko mokre?
A samozrejme, pozri sa sam, never nejakemu skodovkarovi, co tvoj motor videl prvy krat.

Patrik.Kuhejda
Autor témy

Sobota, 6. Apríla 2013, 18:20

ja som z oravy mi tu mame ešte plno snehu.... mal som ho v garaži hodinu som ho nechal na voľnobehu klepať a nič nevidno...proste ako keby sa vyparila...už si s tym neviem dať rady.... na voľnobehu sa mi prehrieva....aspon keby vykon stracal žebrak že by som vedel že tesnenie alebo hlava su v prdeli ale nič :(

fafa111
Auto: E36 320i coupe
Kraj: Prešovský

Sobota, 6. Apríla 2013, 19:14

kolko krat si uz teraz dolieval tych 4 litre? Opakuje sa ti to stale? Skus mu aj pridat, nech vodna pumpa tlaci rychlejsie, mozno sa to ukaze.

starynovy
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 7. Apríla 2013, 22:24

tak lej dokial sa to kdesi neobjavi, ale tvoje meranie sa mi zda trochu "od oka", pretoze nevidiet 4L, nehnevaj sa na mna.. :D ak by bola v riti hlava, az takymto sposobom, tak to bude tlakovat vodny okruh ako svina, preto otvor expanzku, a naloz tomu, ak zacne voda vybublavat von, tak si jasny. Ak nie tak si kup okuliare, alebo sa pozri pod pedale, ci tam uz zaby nekvakaju.

Patrik.Kuhejda
Autor témy

Utorok, 9. Apríla 2013, 11:47

už som to našiel....dal som ho do garaže pustil motor a začalo mi mokvať okolo tej plastovej nadržky...ale nebolo to zas tak veľa

nanuky
Auto: E36 318i TOURING
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 11. Apríla 2013, 20:35

expanzka

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných