Nedeľa, 7. Apríla 2013, 22:22
Funguje to dobre a spolahlivo. Aj na SK v pohode pochodia tak ako maju, maju to dobre pravne riesene, zaistene. Na SK to budu pravdepodobne riesit premlcacou dobou - pri zlyhani inej klucky, po namerani rychlosti si oznameny na spravne konanie, pravdepodobne podpisom zmluvy za 100e ta firma bude zastupovat, kamarat mi to vysvetloval... Funguje to na odvolavanie, na kazde rozhodnutie sa da odvolat do 15 dni, oni sa odvolaju vzdy 14. den, aby ziskavali cas, kym sa to dostane na sud, tak prejdu dva roky. Este predtym hladaju lepsiu - rychlejsiu cestu, pozeraju certifikaty radaru, cajchy, kontroly, clovek, ktory ta nameral ci je vyskoleny pouzivat takyto pristroj, rozne tolerancie, moznosti ako to ukecat (ponahlal som sa do nemocnice) a podobne. Obist sa to da, kym sa to dostane na sud, tam tiez sa odvolaju a ide to na najvyssi sud a podobne, na SK to trvia viac nez 2r. za tu dobu to bude premlcane a ver mi, ze v 80% pripadoch najdu riesenie bez odvolavania - fizli nemaju nieco v poriadku... Bude to fungovat dobre kazdopadne.
banned... ...connecting people :)