... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
banned
Kraj: Bratislavský

Re: poistenie proti plateniu pokut

Nedeľa, 7. Apríla 2013, 22:22

Funguje to dobre a spolahlivo. Aj na SK v pohode pochodia tak ako maju, maju to dobre pravne riesene, zaistene. Na SK to budu pravdepodobne riesit premlcacou dobou - pri zlyhani inej klucky, po namerani rychlosti si oznameny na spravne konanie, pravdepodobne podpisom zmluvy za 100e ta firma bude zastupovat, kamarat mi to vysvetloval... Funguje to na odvolavanie, na kazde rozhodnutie sa da odvolat do 15 dni, oni sa odvolaju vzdy 14. den, aby ziskavali cas, kym sa to dostane na sud, tak prejdu dva roky. Este predtym hladaju lepsiu - rychlejsiu cestu, pozeraju certifikaty radaru, cajchy, kontroly, clovek, ktory ta nameral ci je vyskoleny pouzivat takyto pristroj, rozne tolerancie, moznosti ako to ukecat (ponahlal som sa do nemocnice) a podobne. Obist sa to da, kym sa to dostane na sud, tam tiez sa odvolaju a ide to na najvyssi sud a podobne, na SK to trvia viac nez 2r. za tu dobu to bude premlcane a ver mi, ze v 80% pripadoch najdu riesenie bez odvolavania - fizli nemaju nieco v poriadku... Bude to fungovat dobre kazdopadne.
banned... ...connecting people :)

ice.blade

Nedeľa, 7. Apríla 2013, 22:25

ale chapes ze ty mozes povedat policajtovi cokolvek ale prekrocis rychlost o 100km/h automaticky prichadzas o vodicak :D na slovensku funguje superrychle konanie a ani nemusis o sude vediet :D dobre nech sa odvolava ale mas sudy z ktorych sa uz odvolat neda tzn co potom? asi fakt chce ten cz hajzel podojit vela slovakov o ich tazko zarobene peniaze, na slovensku mas kazdu hovadinu trestny cin, staci ist fakt hodne rychlo uz to moze byt trestny cin a take veci cechuni nerobia, tak isto ti domov pride papier lebo ti frajerka isla rychlo, ona ktora by si platila "poistenie" a ty ako chudak budes musiet platit pokutu lebo objektivna zodpovednost :D a okrem toho teda staci mat toto poistenie a ani dialnicnu nalepku si nemusim kupit lebo to za mna cechun vybavi? :D alebo ked by som si soferoval kamion bez takeho vodicskeho preukazu na kamion? to hned zacnem novy bussiness :D to by som potom ani vodicak pri sebe nemusel mat dokonca ani platnu STK/EK a ani za to by mi nedali pokutu lebo mam poistenie :) nechcem vediet kolko blbych slovakov na to skocia...
Naposledy upravil/-a ice.blade v Nedeľa, 7. Apríla 2013, 22:29, upravené celkom 1 krát.

banned

Nedeľa, 7. Apríla 2013, 22:29

Nie nie, zle si si to vysvetlil, oni pisu iba o prekroceni rychlosti, ine priestupky, za ktore samozrejme mozu na mieste zadrzat vodicak, to oni riesit nebudu, ale s tymto uspeju, isteze, ked ta jebnu 200km/h na 90tke tak asi neobides, lebo tam sa da na miete konat, tam sa tusim neda odvolat, ze si si neni vedomy viny - ale nie som isty celkom. Na take bezne prekrocenie 30-40km/h toto bude dobre riesenie...

ice.blade

Nedeľa, 7. Apríla 2013, 22:31

tak na to ze nemam pasy, nesvietim, prekrocim rychlost do 30km/h alebo ze zle odbocim mi mozu bozat, staci stopka, cervena atd zadrzia vodicak a dojdem osobne cechuna nakopat do guli :thumbup: bezne priestupky si na slovensku vykecaju ludia aj sami, to co je treba od toho sa distancuje, naco je to dobre teda? je to len VELKY TLSTY A SMRADLAVY OJEB :D

banned

Nedeľa, 7. Apríla 2013, 22:33

Na prekrocene rychlosti, niekto kto nedava pozor, alebo sa vecne ponahla "iba o par" tak mu to bude dobre, za 100e rocne je to v pohode... Zachrani to viac penazi...

ice.blade

Nedeľa, 7. Apríla 2013, 22:35

nezachrani... skus policajtovi povedat ze si si neni vedom viny a ze nesuhlasis s pokutou a nic mu nepodpises (maju ta na videu, foto z rychlostou, proste maju dokazny material), tzn spachal si priestupok nechces zaplatit = zadrzanie vocidaku a DOJAZDIL si chapes? :D ako toto chcu teda poriesit? frisko zavolas a oni dojdu superstihackou ospermiovat policajtov? :D

to uz radsej DAS aby si mal cloveka co ti poradi za kazdych okolnosti ajked za teba pokutu nevyriesi ani ti ju nezaplati...

banned

Nedeľa, 7. Apríla 2013, 23:26

sorry, ale asi nevies ako to chodi, pokial si si na mieste neni vedomy viny, bude spravne konanie, za tu dobu mas vodicak, nic ti nezadrzia, dokonca si neni ani povinny to podpisat a do tvojho vyhlasenia nemusis nic pisat, oni si to sami daju dokopy a tebe domov pride predvolanie na spravne konanie, kde ta budu riesit, tam ta poriesia a podas odvolanie a budes sa odvolavat az skoncis na sude, a tam sa znova odvolas, ver mi, ze to tak bude fungovat... Ak ma policajt vypisat SVOPku, tak ti nezoberu vodicak, bavime sa o prekroceni rychlosti, pri ktorej ti nemoze zobrat vodicsky preukaz - tzn. nie je zavazny priestupok.

Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov
Kraj: Košický

Pondelok, 8. Apríla 2013, 11:46

Mozno zase vznikne flamewar, ale existuju pripady, ked policajti nacapali chlapika s nozom v ruke nad zakrvavenym telom a hned to stihla ukazat telka v spravach, no redaktor sa nesmel o dotycnom fetakovi vyslovit, ze je to vrah. Len jemne naznacil, ze "tento muz mal spachat trestny cin vrazdy".

Takze aj ked je nad slnko jasne, ze si porusil zakon, plati presumpcia neviny az kym sam neprijmes trest v nejakom spravnom konani alebo ta neodsudi najvyssi sud. Takze vlastne potvrdzujem to, co pise banned.

tuke67

Pondelok, 8. Apríla 2013, 12:18

VELKY TLSTY A SMRADLAVY OJEB - palec hore blejde :))

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: voMacK a 237 neregistrovaných