... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

mmracing.sk

robo.r
Autor témy
Auto: 330d
Kraj: Nitriansky

e46 touring zadne dvere - lakovanie vs. nove dvere

Štvrtok, 28. Marca 2013, 20:50

Nazdar chlapi mam jednu otazku. Nakolko lakyrnik, ktory striekal este predchadzajucemu majitelovi zadne lave dvere asi nemal uplne najlepsi zrak, resp. mal lepsiu farboslepost chcem sa spytat ci je velka veda prestrojit dvere. Rozmyslam o kupe dveri z allegra vo farbe (silbergrau m.) a prehodit na ne vsetko z mojich. Alebo odporucate skusit este raz dat streknut? Nemozem sa na to pozerat :-)

Bruti
Auto: E70 X5 3.0 SD
Kraj: Banskobystrický

Re: e46 touring zadne dvere - lakovanie vs. nove dvere

Piatok, 29. Marca 2013, 16:49

ahoj, ani nove dvere rovnakej farby ako tvojho auta by neboli riesenim na tento problém...

bud by boli zase tmavsie alebo svetlejsie...

ked uz, tak to daj prestriekat tak, nech ti streknu do polovice aj predne dvere a aj zadny blatnik pls vsetko okolo... - ako sa to robi po buracke no :D

robo.r
Autor témy

Piatok, 29. Marca 2013, 19:58

este ma v zufalstve napadlo ze by som to cele dal do folie, bojim sa vsak trvacnosti....za 1000ku skusat ci to po zime alebo poriadne pripečenom lete nezlezie je celkom dost...co si myslite o tych foliových prevlekoch ala Rytmus?

Užívateľov profilový obrázok
kubo323ci
Auto: e46 323ci
Kraj: Žilinský

Piatok, 29. Marca 2013, 20:18

koli jednym dveram vyhodit 1000e? a ked uz tak tu 1000ku by som obetoval na prestrek celeho auta a nie trapne nalepky nic nema lepsiu trvacnost ako nastrek no ma ale tak chapeme sa skor by som skusil pohladat na nete neaku buracku a prilozil by som dany diel ku autu a videl by si ci ti pasuju to bude najlepsie riesenie zaprve budes mat original nastrek za druhe bude farba jemne vyblednuta a tak najskor bude pasovat k tvojmu vozu a usetris cca 900e

komco23
Auto: E46 330 Xd

Piatok, 29. Marca 2013, 20:35

robo.r napísal:
Nazdar chlapi mam jednu otazku. Nakolko lakyrnik, ktory striekal este predchadzajucemu majitelovi zadne lave dvere asi nemal uplne najlepsi zrak, resp. mal lepsiu farboslepost chcem sa spytat ci je velka veda prestrojit dvere. Rozmyslam o kupe dveri z allegra vo farbe (silbergrau m.) a prehodit na ne vsetko z mojich. Alebo odporucate skusit este raz dat streknut? Nemozem sa na to pozerat :-)

Presne v tejto farbe ich zháňam aj ja.Všetky čo som našiel na allegre boli nejako poškodené takže striekať tak či tak.Jeden môj známy čo obchoduje s dielami z PL mi aj tak povedal že nepoškodené od poliaka ani nemam čakať, vždy sa to bude musieť prestriekať.Takže moja rada je radšej dať prestriekať nejakému profíkovy.

robo.r
Autor témy

Piatok, 29. Marca 2013, 21:25

Takze zostava uz len najst nejakeho profika :-) Tu v Nitre sa ich par tak tvari, skusenosti vsak s nimi nemam....

Užívateľov profilový obrázok
lovec31
Auto: bmw 330d 150kw

Piatok, 29. Marca 2013, 21:54

neboj nic...profik ktory sa tomu venuje ti naskenuje tvoju farbu a potom namiesa...cize nezbadas rozdiel...len sa nenechaj odbyt tym ze ti pozre farbu podla nejakeho vzorkovnika...ak ma iba vzorkovnik tak hladaj inde...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných