Mam taky problem ze mi stale na okno a na nohy fuka horuci vzduch a ked nastavujem teplotu na automatickej klime tak sa teplota nemeni .. Mechanik mi povedal ze to bude vodny ventil kurenia dneska som ho vymenil a robi mi to stale co to moze este byt??
nič by si nevyriešil, musel by si minimálne zaliať kontakty tekutím lepidlom, lebo sa k nim dostáva voda, pretože si mal asi už rozdrapané tesnenie na piestiku ...
Zdenko veď už napísal , že poistka naozaj v háji :) ....
ja mám to isté, len mi preráža voda zospodku na kontakty tak mi odfajčilo poistku , musím to niečim zaliať , lebo z toho tesniaceho kuželu tam je akurát tak obvod ...
cauko, ja som vymenil ventil ale stale mi to robi uplne to iste, jedine kedy nefuka horuci vzduch je ked to ma stupnov. POistky vsetko v poriadku a na diag ziaden problem jedina vec je slnecny snimac v palubovke ze nejde.
čaute nejdem zakladať novu tému nakoľko to tu už je tiež mám problém s kúrením z ničoho nič mi to odyšlo myslel som si že to bude ježko kúpil som novy ale stále nejde poistky sú ok tak som vetrák napriamo napojil na 12v a funguje kde môže byt chyba ešte ako som to odsledoval ked dam teplotu na 32stupnov počaj jazdy mi prefukuje jemne horúci vzduch