... všetko o BMW ...
dasto napísal:Cavte, auto mi zopar raz trhlo, nasledne som urobil diagnostiku. vyhodilo kody 227 lambda control tolerance Bank 1 to big a 228 lambda control tolerance Bank 2 to big. Ide o 2 lambdasondy. Neviete poradit o ktore zo 4och sa jedna? Pripadne co sposobuje tuto chybu? Po vymazani sa chyba znova neobjavil a ani auto viac krat netrhlo, no zaregistroval som este zakolisanie otacok, dalsia dignostika motora neukazala nic.
V diagnostike zavad je este aj nieco ako shadow memory, o co ide? Co znamena tato pamat?
Este upresnim v aute je LPG, najazdenych na nom asi 6tis.km od montaze... Skusal som zavadu vyvolat jazdou na benzin a aj na lpg, ale uz sa neobjavila. V pripade ak bude niekto ochotny pomoct preposlem subor s tymito kodmi ktore som nacital a ulozil.
Vopred Dikes.
dasto napísal:vedel by si povedat aj co znamena shadow memory? Tienovy zoznam, jedine co ma napada je chyby ktore sa objavuju nejako na pozadi a neovplivnuju vykon a samotny motor... Mam tam zapisane zavady tykajuce sa selenoidu aj napriek tomu ze live data su ok a nejaky signal CAM ASC... netusim, ASC funguje bez problemov