... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Sfingha
Autor témy
Kraj: Bratislavský

Spoľahlivosť motora a náhradné diely

Piatok, 22. Marca 2013, 11:51

Caute rozmyslam nad kupou 328i e46 nieco okolo roku 2000 +- a zauimalo by ma ako je na tom motor co sa tyka poruch naco si treba dat hlavne pozor a ako je to so zhananim nahradnych dielov a ich cena. popripade vase skusenosti so spotrebou. Predom dakujem za odpovede
Naposledy upravil/-a Sfingha v Piatok, 22. Marca 2013, 13:49, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
Mi_t_is
Auto: BMW E36 325iA
Kraj: Žilinský

Re: Spoľahlivosť motora a náhradné diely

Piatok, 22. Marca 2013, 11:59

spoľahlivosť vysoká, nahradne diely v cene na fabiu, spotreba mimo mesto 7litrov, mesto 11, nahradne diely - spotrebné veci, všade dostupné a cenovo v poriadku(brzdy, diely motora a pod.)
Avšak drahšie nahradne diely ktoré nie su v druhovyrobe, panel pristrojoviek, všeliaké riadiace jednotky, diely interieru. Tieto veci bud z buračky alebo draho priamo v bmw..
Na predaj:

Obrázok
Znaky BMW,Kľúčenka 1er,3er,5er,7er,X rada ,čiapočky ventilov BMW,///M
Reseter intervalov OBDI, OBDII, tlačidlo kľúča centrálu

Predám manžetu radiacej paky E34(pravá koža,nová),Lanko ručnej brzdy E36 -bubon

Kontakt

Sfingha
Autor témy

Piatok, 22. Marca 2013, 12:08

Mi_t_is napísal:
spoľahlivosť vysoká, nahradne diely v cene na fabiu, spotreba mimo mesto 7litrov, mesto 11, nahradne diely - spotrebné veci, všade dostupné a cenovo v poriadku(brzdy, diely motora a pod.)
Avšak drahšie nahradne diely ktoré nie su v druhovyrobe, panel pristrojoviek, všeliaké riadiace jednotky, diely interieru. Tieto veci bud z buračky alebo draho priamo v bmw..

ok dik to som rad ze sa mi potvrdilo co som si myslel... pretoze viac ludi ma odrazda od kupy bmw a uz nehovoriac o 2.8 s argumentami "BMW je auto na 5 rokov potom sa ho treba zbavit, kto to bude zivit" a podobne blbosti :)

jararak
Auto: skodofka 120l

Piatok, 22. Marca 2013, 12:09

pri motore ti moze odijst vanos (ak uz nebol pretesneny, urcite by som to menil, uz je davno mrtvy vzhladom na vek), odlucovac oleja - rovnake dovody ako vyssie, sviecky (mas ich 6, inac nic extra), cidlo vackoveho hriadela (30e 2x) alebo cidlo kluky. je mozne ze vekom praskne nejake plastovo-gumenne koleno a bude nutne ho vymenit. viac moznosti co sa tomu motoru moze stat ked menis olej nieje.

pozri sa co dany clovek ma co ta odradza, nevravim ze bmw je naj znacka, ale argumeny od ludi majuci koncern neprijmam, lebo jednoducho su to zadubenci. je mnoho dielov ktore su este lacnejsie pre nase povozy ako u oktavky, popripade su drahsie o euro/dva
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Bengalll
Auto: zobrala leasingovka
Kraj: Žilinský

Utorok, 26. Marca 2013, 08:36

R6 benzinčeky sú dosť v pohodke ak to mal pred tebou nejaký vyndal, tak pomeníš sviečky, separátor+hadice, olej + filtre, pretesniť Vanos a odrazu aj veko ventilov + tesnenie pod prírubou olejoveho filtra a molo by to byť popiči...

Fakt tieto motory sú super, potom už len tankovať alebo LPG :D
aktualne audi a6 4G
ex:audi a6 c6 avant 3,2 FSI
ex: audi a6 c6 3,2 FSI
ex: volvo S80II D5
ex: octavia2 RS 2,0TDI
ex: e39 touring 530d
ex: e60 530i
ex: e39 523i

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Fuxxo a 221 neregistrovaných