... všetko o BMW ...
noro napísal:Regulator drži tlak a čo je navyše tak pusti do nadrže naspäťnevies mi poradit s jednou vecou ? Ja mam 520i 12 ventil a mam problem s benzinom niekedy ked nastartujem mi pretlaci benzin cez privodnu palivovu hadicu pri triskach hned vedla regulatora paliva neviem jak je skonstruovany ci je otvoreny stale alebo sa otvory len pri vizsom tlaku a pusti benzin spet do nadrze ked sa otvara len pri urcitom tlaku tak som rozmyslal ze ci sa nemoze niekedy priškrypnut alebo som kupil mäkké benzínové hadice lebo som ich menil obidve aj prívod aj prepadovu ale zdaju sa mi mäkké je na nich napísané 2 bar, neviem či sú dost silné.
noro napísal:neviem presne ako si to myslel ale ja mam dve cidla to co mam v chladici je na zadnu(bymetalovu vrtulu) a to v tej hadici je na tu prednu pomocnu vrtulu. Vrtula musi ist cez cidlo lebo to snima teplotu vody a ked zaznamena ze ju nedokazal chladic ochladit naporom tak zapne vrtulu ktora ho ochladidikyTo vtej hadice je teplotne cidlo ? a nestacilo by to dat len cez teplotne cidlo sak ked zepne termostat -cidlo tak ventilator pojde klasicky jak to je na favoritke