... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
opyciak
Autor témy
Auto: BMW 316 ti compact
Kraj: Košický

zly start

Sobota, 23. Marca 2013, 16:47

Po nastartovani si neudrzi otacky, zle reaguje na plyn, ak mu nepomozem plynom otacky skacu az zdochne, ak pridavam plyn otacky skacu a sem tam akoby buchne od motora. Po dvoch servisoch, motor udajne v stopercentnom stave, problem pri studenom aj teplom starte, rozsvieti sa ozubene koliesko ,,zla elektronika,,. Motorom trha, a trasie celym autom vo vsetkych polohach paky prevodovky. Je to automat. Po rozbehnuti sa, motor hneva pri manipulacii na parkovisku (otacanie cuvanie) autom trha. AVSAK p
o videni na cestu a rozbehnuti auto jazdi normalne. Pri prudsom brzdeni obcas akoby prevodovka nestihla vyhodit neutral a uplne ku koncu zrazi otacky a motor zdochne. Pri pomalsom brzdeni sa to nestane, autu neskacu otacky, motor pradie ako macka jedna parada. Kym nevypnem motor. Potom opet rovnaky problem kym sa auto nerozbehne. Pomoc nepotrebujem, skor napady moznosti alebo rady co by to mohlo sposobovat. V servise menena vaha vzduchu, sviecky cievky snimac otacok vackoveho hriadela. Po otoceni klucom v zapalovani by mi auto malo do par sekund pipnut a zvykla blikat teplota, to mi teraz nerobi. Mozem cakat akokolvek dlho chcem nepipne, tak startujem bez toho a blbne to. Moze to byt sposobene tym ze si RJ nevie nestavit spravnu palivovu mapu k teplote motora? Vdaka.

januar
Auto: e90 320i
Kraj: Bratislavský

Re: zly start

Sobota, 23. Marca 2013, 19:12

vidim ze mas take iste auto ako ja a s motorom N42 su to na nic motory ja teraz riesim s nim problemy

opyciak
Autor témy

Sobota, 23. Marca 2013, 19:31

Ake problemy? Mali by sme sa tu stretnut viaceri s compaktmi, pravdepodobne budeme riesit skor ci neskor rovnake veci :) mas automat?

januar
Auto: e90 320i
Kraj: Bratislavský

Sobota, 23. Marca 2013, 21:07

mam manualnu prevodovku a riesim to tu ale nikto nic nevie bmw3-e46/nedrzi-volnobeh-na-benzine-asi-separator-t76308.html

opyciak
Autor témy

Sobota, 23. Marca 2013, 21:15

Ano, tu temu som cital. N42... vedla sedi moja kocka pri pohari vina a ja riesim auto. Kurna chlapi my sme hovada :D

ganco1
Auto: E46 316ti compact
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 11. Apríla 2013, 13:52

no ak si chcete precitat aj moje problemy, tak nech sa paci :D bmw3-e46/e46-316ti-problemovy-studeny-start-hotovo-t51124.html

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 7 neregistrovaných